Gina Pistol, vacanță inedită cu Josephine. De ce Smiley nu le-a însoțit: „Am plecat cu fiica”

Gina Pistol a dezvăluit destinația în care a plecat alături de fiica ei, Josephine.

Gina Pistol, vacanță inedită cu Josephine. De ce Smiley nu le-a însoțit: "Am plecat cu fiica"

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate personalități din showbiz, captivând inimile telespectatorilor încă de la debutul său în lumina reflectoarelor. De atunci și până în prezent, și-a construit o carieră remarcabilă în industria televiziunii. În viața personală, lucrurile merg la fel de bine. Alături de Smiley, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Gina Pistol a plecat într-o excursie cu fiica ei

Partenera lui Smiley este foarte activă pe platformele de socializare. Vedeta își ține la curent fanii cu evenimentele din viața sa, fie ele pline de bucurie sau mai puțin plăcute. De aceea, nici ultima sa postare nu a trecut neobservată. Mai exact, Gina Pistol a anunțat că și-a pregătit bagajele și că a hotărât să plece într-o excursie alături de fiica sa. Destinația aleasă a fost Timișoara, acolo unde vor petrece puțin timp „ca fetele”.

„Am plecat cu fiica la Timișoara să ne relaxăm ca fetele. N-am făcut poză pe drum, dar vă las aici una cu mine”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Între timp, Smiley și-a făcut și el bagajele, însă pentru o altă destinație. Artistul a postat pe rețelele de socializare imagini din aeroport, fiind pregătit să plece în Canada în scop profesional.

„Am plecat spre Canada!”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram.

sursa: Instagram

Pe 9 martie 2024, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit trei ani. Artistul și soția lui nu au lăsat ca acest moment din viața lor să treacă neobservat, așa că au transmis cu ocazia asta o serie de mesaje speciale pentru Josephine. 

Josephine a împlinit 3 ani

Pe contul personal de Instagram, Gina Pistol a publicat o fotografie împreună cu soțul ei, Smiley, și Josephine, alături de un mesaj special cu ocazia aniversării fetiței sale. 

„Fiica a făcut 3 ani… se îndreaptă spre 14!”, este mesajul transmis de Gina Pistol pe Instagram.

De asemenea, și Smiley a postat o imagine de familie în ziua în care fiica lui, Josephine, a împlinit trei ani. 

„La mulți ani, Josephine! 🥰 #3”, a scris Smiley. 

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit pe 27 mai 2023. Cununia civilă și cea religioasă s-au desfășurat în aceeași zi, la Palatul Snagov. La petrecerea de nuntă au participat mai multe vedete din showbiz-ul autohton.

Într-un interviu pentru unica.ro, Smiley a povestit cum este, din perspectiva lui, viața de părinte. Artistul a spus că el și soția lui, Gina Pistol, vor ca fiica lor, Josephine, să aleagă momentul în care va vrea să apară în fața publicului.

„Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum. Pentru noi în special este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte, suntem deja obișnuiți să facem astfel, este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege la un moment dat cât de ‘public’ dorește să trăiască.”

Citește și:
Alexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh. Ce a mărturisit creatoarea de conținut: „Era ziua lui, era la tatuaj…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people