Gina Pistol și Smiley, în vacanță în Bali. Fotografiile superbe publicate de vedetă

Gina Pistol și Smiley au plecat în Bali.

Gina Pistol și Smiley adoră să călătorească și de fiecare dată când au ocazia, pleacă în câte o escapadă. La început de an, s-au bucurat de o vacanță de vis în Maldive alături de fiica lor, Josephine, iar ulterior au plecat pentru o perioadă mai lungă în America, acolo unde artistul a stat în majoritatea timpului în studio, alături de diverși producători, artiști și compozitori, însă nu a uitat să petreacă și clipe minunate împreună cu soția lui și fetița lor. 

De această dată, Gina Pistol și Smiley au plecat în Bali. Până acum, nu au făcut publice imagini în care o surprind și pe fiica lor, Josephine, în vârstă de 3 ani, în vacanță. Cert este că se relaxează și se bucură de peisajele splendide. 

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a vorbit despre debutul relației cu Smiley.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot”, a declarat Gina Pistol pentru VIVA!.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit pe 27 mai 2023. Cununia civilă și cea religioasă s-au desfășurat în aceeași zi, la Palatul Snagov. La petrecerea de nuntă au participat mai multe vedete din showbiz-ul autohton.

Gina Pistol și Smiley se află de multă vreme în lumina reflectoarelor prin prisma activității lor și cunosc foarte bine și care sunt dezavantajele vieții în atenția publică, motiv pentru care până acum nu au dezvăluit fotografii în care să i se vadă chipul fiicei lor, alegând să îi protejeze intimitatea. Dar, uneori mai împărtășesc cu fanii diverse imagini care o arată într-un mod discret pe Josephine.

Într-un interviu pentru unica.ro, Smiley a povestit cum este, din perspectiva lui, viața de părinte. Artistul a spus că el și soția lui, Gina Pistol, vor ca fiica lor, Josephine, să aleagă momentul în care va vrea să apară în fața publicului.

„Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum. Pentru noi în special este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte, suntem deja obișnuiți să facem astfel, este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege la un moment dat cât de „public” dorește să trăiască.”

Citește și:
Vlăduța Lupău a dezvăluit noi emoționante cu burtica de gravidă. Ce a povestit artista: „Și acum doi ani îmi aduc aminte că…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people