Gina Pistol, mărturisiri la două luni de când a decis să se retragă din televiziune: „N-am momente în care să mă odihnesc”

Gina Pistol a surprins pe toată lumea cu anunțul că se retrage din televiziune.

Gina Pistol, mărturisiri la două luni de când a decis să se retragă din televiziune: "N-am momente în care să mă odihnesc"

Gina Pistol a luat pe toată lumea prin surprindere după ce, în urmă cu câteva luni, a dezvăluit că a luat decizia de a renunța la televiziune. Ea a prezentat de-a lungul anilor mai multe formate care au avut succes.

La două luni de când a luat această pauză în viața ei profesională, Gina Pistol a făcut o serie de dezvăluiri. Vedeta se bucură acum de ceea ce trăiește în prezent.

„Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc, să fac ceva. Nu vreau să iau nicio decizie. Doar că mă bucur de pauză în ghilimele”, a spus Gina Pistol pentru cancan.ro

Gina Pistol a explicat care este motivul pentru care a hotărât să se retragă din televiziune. Vedeta resimțea oboseala, așa că această pauză a venit la momentul potrivit. Acum, Gina Pistol are numeroase contracte de imagine cu diverse produse și servicii.

„Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate. Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea. Suficient încât să mă dea peste cap. Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc. Acum mă pregătesc pentru o filmare, pentru proiectele mele”, a completat Gina Pistol pentru sursa citată. 

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express, Gina Pistol a anunțat că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. 

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”, se arată în comunicatul oficial transmis de Antena 1.

Citește și
Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu Cosmin Curticăpean: „Limbajul iubirii are foarte multe forme'

Foto Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people