Gina Pistol, mărturisiri despre prima zi de grădiniță a fiicei sale, Josephine: „Mă simțeam vinovată”

Gina Pistol a povestit cum a fost pentru ea prima zi de grădiniță a lui Josephine.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. În luna martie a anului 2021 au devenit părinți pentru prima dată, având împreună o fetiță, pe nume Josephine. Artistul și prezentatoarea TV s-au căsătorit pe 27 mai 2023. Cununia civilă și cea religioasă s-au desfășurat în aceeași zi, la Palatul Snagov.

Gina Pistol a trecut prin emoții recent pentru că fiica ei, Josephine, a început grădinița. Prezentatoarea TV a recunoscut că a fost copleșită de amalgamul de sentimente și că a izbucnit în lacrimi. 

„Da, am plâns! Da, da! Am plâns pentru că plângea fii-mea. Dar nu ai înțeles! Știi cum sunt copiiI, toate mamele, toți părinții trec prin asta. Era fiica mea: „Nu pleca! Mama!”. Mă simțeam vinovată și cea mai rea mamă. Zic: „Doamne, traumatizez copilul! Se simte abandonat!”. Ceva groaznic! Și apoi, în 10 minute nu avea nicio treabă! Zic apoi că e actriță de mică”, a povestit Gina Pistol în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a dezvăluit cum se descurcă atunci când vine vorba de creșterea fetiței sale, Josephine. Prezentatoarea a recunoscut că are parte și de ajutor din partea unei bone.

„Avem o bonă, o fată tânără care ne ajută și cu casa și cu Josephine. Au o relație foarte faină. Mie îmi place foarte mult de ea pentru că este exact cum suntem noi, adică un om simplu cu principii sănătoase de viață. Și noi, bunicii, când au și ei timp și pot, unchii, adică fratele meu și fratele lui Andrei. Știi că e vorba aia, ca să crești un copil ai nevoie de un sat întreg. Avem satul”, a declarat Gina Pistol pentru Unica.ro.

Gina Pistol consideră că a fost important să apeleze și la o bonă.

„E atât de importantă bona, pentru că își pune amprenta în viața copilului. Nu e doar o persoană care îi dă să mănânce. Copilul, până la o anumită vârstă, imită. E ca un burete. Ia de la fiecare și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Este foarte importantă. Am avut câteva experiențe neplăcute și e cam ca la ruleta rusească. Ai glonțul sau nu ai glonțul pe țeavă. Așa-i și la noi. Și am găsit o fată foarte echilibrată și exact ce trebuie.”

Chiar dacă Gina Pistol și Smiley au un program încărcat de proiecte, cei doi au reușit de fiecare dată să își organizeze timpul astfel încât să fie alături de fiica lor, Josephine.

„Îmi dau seama cât de importantă a fost prezența noastră în primii ani din viața ei. Bine, o să fie și de acum încolo, dar mi se pare că e un copil… Nu mi se pare mie, toată lumea îmi spune că e un copil foarte bine echilibrat emoțional, din toate punctele de vedere. Și se pare că da, sacrificiul cum ar veni, a fost de bun augur”, a completat Gina Pistol pentru sursa citată. 

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Doina Teodoru după ce Cătălin Scărlătescu s-a mutat la PRO TV. Ce a anunțat actrița: „E oficial! Nu se mai poate face nimic…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people