Gina Pistol, imagini de vis din Bali. De ce experiențe are parte vedeta: „Cam ce fac eu de vreo șase zile”

Gina Pistol a împărtășit impresiile sale despre vacanța de vis din Bali.

Gina Pistol, imagini de vis din Bali. De ce experiențe are parte vedeta: "Cam ce fac eu de vreo șase zile"

Gina Pistol și Smiley găsesc o modalitate de a combina plăcerea cu munca. În timp ce artistul este ocupat cu sesiunile muzicale în Bali, fosta prezentatoare TV se relaxează pe deplin în timpul vacanței. Pentru amândoi este prima lor experiență în această destinație exotică și sunt siguri că vor reveni în viitor.

De șase zile, Gina Pistol și Smiley se relaxează în Bali, o destinație în care își doreau de ceva timp să ajungă. În timp ce artistul se ocupă și de muzică, partenera sa se bucură de vacanță. Gina Pistol a menționat că avea nevoie de o pauză și că escapada lor în Bali a venit la momentul potrivit.

Gina Pistol, experiențe inedite în Bali

Recent, Gina Pistol a împărtășit pe Instagram dorința ei de a se întoarce în Bali, unde are parte de momente unice. Fosta prezentatoare TV a menționat că este impresionată de ospitalitatea localnicilor, de mâncarea delicioasă și mai ales de locurile pe care le-a explorat în timpul celor șase zile petrecute acolo. De asemenea, vedeta a precizat că de ceva timp nu s-a mai trezit având un program stabilit și numeroase responsabilități.

„Să vă povestesc cam ce fac eu de vreo șase zile. Au trecut deja șase zile. Au trecut șase zile de când am venit în Bali. Andrei este la camp de muzică, eu tai iarbă la câini pe aici și ce pot să zic? Mă declar fan Bali. Este prima dată când vin în Bali, sper să mai vin, pentru că este absolut superb. Nu pot să îi găsesc minusuri acestui loc: de la oameni care sunt foarte drăguți, mâncarea foarte bună, natura îmi place foarte mult, mă simt în siguranță. Mă plimb de vreo șase zile pe străzi și mă simt super safe”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

sursa: Instagram

Gina Pistol a împărtășit cu fanii ei imagini din diverse locuri pe care le-a vizitat în timpul vacanței și subliniază că are parte de multe activități interesante, chiar și în timp ce soțul ei este ocupat cu activitățile muzicale. Inițial, fosta prezentatoare TV avea planuri mari și își propusese să facă și sport în timpul vacanței, dar a decis să renunțe la această idee.

„Cum spuneam, de vreo șase zile mă plimb pe aici, fac masaj, pe la tarabe, beau o cafea și mă uit la oamenii care se plimbă pe stradă, ascult muzică și după foarte mult timp, atunci când mă culc și mă trezesc, nu mai am acel ‘trebuie să’ în cap. Mă simt atât de liberă. Mi-am luat la mine haine pentru sport și am zis că mă apuc de sport acum în vacanță și am zis că dacă nu simt, nu fac. Vreau să fiu spontană”, a mai spus vedeta.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Încă de când au ajuns în vacanță, vedeta a împărtășit cu urmăritorii ei activitățile pe care le face și de ce experiențe unice are parte. Chiar dacă partenerul ei este ocupat, Gina Pistol a profitat de timpul liber și s-a plimbat singură prin împrejurimi, fiind fascinată de frumusețea locului.

Citește și:
Shiloh, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, decizie neașteptată pe fondul luptei pentru custodie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people