Gina Pistol, dezvăluiri neașteptate după ce Smiley a rămas fără permis: „Sunt foarte fericită”

Gina Pistol și Smiley au amuzat internauții cu un dialog savuros despre carnetul de conducere al artistului.

Gina Pistol, dezvăluiri neașteptate după ce Smiley a rămas fără permis: "Sunt foarte fericită"

Gina Pistol și Smiley împărtășesc uneori aspecte diferite ale vieții lor personale. De această dată, artistul a decis să se plângă de faptul că a rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni, iar în astfel de situații, timpul pare să treacă foarte încet. Cu toate acestea, acest inconvenient nu i-a împiedicat pe cei doi să găsească amuzamentul în situația de față. Conversația lor a provocat o serie de reacții din partea publicului.

Fosta prezentatoare de televiziune și artistul formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri celebre din showbiz. Ei sunt împreună de peste 7 ani, iar în acest an, pe 27 mai, au hotărât se căsătorească în cadrul unei ceremonii de vis. Gina Pistol și Smiley sunt părinții unei fetițe superbe pe nume Josephine, iar de la venirea ei pe lume, cei doi au adoptat cu responsabilitate rolul de părinți. Ca în orice familie, întâmpină provocări specifice, dar uneori aleg să abordeze aceste probleme cu umor.

Gina Pistol și Smiley, dialog amuzant în mașină

Smiley a fost deschis în a recunoaște în fața publicului că a rămas fără permis pentru o perioadă de câteva luni. Chiar dacă situația nu este deloc ideală, Gina Pistol a găsit un aspect amuzant în acest fapt. Pornind de la această întâmplare, între cei doi a avut loc un dialog pe cinste, generând numeroase reacții în mediul online.

„A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața.”, a spus Smiley, potrivit cancan.ro.

„Sunt foarte fericită că nu ai permis”, a zis vedeta, cu zâmbetul pe buze.

„În general merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung cu taxiul, cu autobuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu îmi ia mult pentru fiecare transport. M-ai trecut pe caiet?”, a completat Smiley.

Vizibil amuzată, Gina Pistol a confirmat răspunsul la întrebarea pusă de soțul ei, iar conversația plină de haz a continuat.

„Deci, soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul. Mă trece pe caiet și apoi plătesc sub formă de troc. Ca să îmi mai scadă din datorie, m-am angajat ca astăzi să îi fac cafeaua.”, a spus artistul.

De ce s-a retras vedeta din televiziune

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express, Gina Pistol a decis la sfârșitul lunii februarie că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

De când a făcut anunțul care i-a întristat pe fani, multă lume s-a întrebat cu ce se ocupă acum Gina Pistol, în afara timpului dedicat creșterii fetiței sale. Prezentatoarea are o comunitate foarte strânsă de fani cu care interacționează frecvent și povestește despre momentele importante din viața ei. În mediul public au apărut chiar și speculații că vedeta ar urma să se alăture echipei de la postul rival, PRO TV.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu. Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet…” Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, a declarat Gina Pistol în interviul acordat VIVA!.

Citește și:
Val de comentarii după ce Laura Giurcanu și Aris Eram au apărut împreună pe internet. Imaginea care a stârnit zeci de reacții

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people