Gina Pistol, dezvăluiri inedite despre revenirea în televiziune și noul sezon MasterChef: „E o provocare care a venit în cel mai bun moment”

Gina Pistol a oferit detalii inedite despre întoarcerea în televiziune și noul sezon MasterChef.

PRO TV a anunțat startul filmărilor pentru cel de-al 9-lea sezon al celui mai așteptat show de cooking: MasterChef România. Formatul care a inspirat milioane de români îi provoacă pe bucătarii amatori să prindă gustul competiției și în această toamnă. Show-ul este prezentat de Gina Pistol.

Gina Pistol, detalii inedite despre revenirea la MasterChef

Primul transfer major al anului, în urma căruia chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut trecerea la MasterChef, a fost urmat de o nouă mutare importantă: Gina a devenit prezentatoarea sezonului 9 al celebrului show culinar, care va fi difuzat pe PRO TV în această toamnă, unul dintre cele mai așteptate momente de către fani.

„Revederea pe platouri a fost de departe emoționantă. Parcă făceam asta pentru prima dată! Cât despre chimie, am descoperit una poate chiar mai puternică… dar o să vedeți asta din toamnă. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare. Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment.”, a spus Gina Pistol pentru OK!

De asemenea, Gina a dezvăluit și ce trucuri a învățat în bucătărie de la cei trei jurați. Prezentatoarea TV se bucură de tot ce învață pe platoul de filmare și aplică tehnicile și în bucuătăria ei de acasă.

„Am furat multe trucuri de la băieți. Am reținut ce se combină cu ce și ce gusturi nu merg niciodată împreună. Învăț în fiecare zi și da, pot să spun că sunt sigură pe mine în bucătărie. Și mai pot să vă spun că emoțiile de concurent se simt muuult mai intens. Am emoții şi acum, dar atunci parcă erau înzecite.”, a mai spus Gina Pistol.

La câteva zile de la anunțul PRO TV, Gina Pistol și-a surprins fanii cu mai multe imagini îndrăznețe, în care apare în costum de baie. Fotografiile le poți vedea și tu în galeria de mai sus.

„Vara e pentru distracție, plajă și relaxare. Îți dau aici câteva idei de outfituri de vacanță. Care e pe filmul tău?”, a scris Gina Pistol în descrierea imaginilor.

Pasionată de gastronomie, Gina Pistol a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității'.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”, a declarat Gina Pistol.

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people