Gina Pistol, dezvăluiri inedite despre revenirea în televiziune: „Încerc să mă reîntregesc”

Gina Pistol a oferit detalii despre întoarcerea ei în televiziune.

Gina Pistol, dezvăluiri inedite despre revenirea în televiziune: "Încerc să mă reîntregesc"

Gina Pistol nu se simte încă pregătită să revină în lumea televiziunii, după ce i-a uimit pe fani cu anunțul retragerii sale. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, prezentatoarea a explicat că are nevoie de mai mult timp pentru a se reașeza în această sferă. Ea a subliniat că încearcă să-și refacă echilibrul și va reveni când se va simți pregătită.

Gina Pistol, dezvăluiri despre revenirea în televiziune

Cu câteva luni în urmă, Gina Pistol era prezentă pe micul ecran, la Antena 1, unde era gazda a două dintre cele mai populare emisiuni ale postului, „Chefi la cuțite” și „America Express”. Ulterior, ea a ales să se retragă, iar locul său a fost preluat de Irina Fodor. La momentul respectiv, Gina Pistol declara că a optat pentru o pauză în cariera sa TV deoarece era extrem de obosită și dorea să petreacă mai mult timp alături de fiica sa, Josephine și să se dedice vieții de familie.

Chiar și acum, Gina Pistol nu se simte pregătită să revină în lumea televiziunii, însă are speranța că în viitor se va mobiliza și va reveni în atenția publicului din spatele televizioarelor. Partenera lui Smiley recunoaște că îi este dor de această lume, dar se află într-o perioadă în care simte că are nevoie de mai mult timp pentru ea însăși decât televiziunea are nevoie de ea.

„Și mie îmi lipsește televiziunea. Sunt într-o perioadă în care eu am nevoie de mine mai mult decât are televiziunea de mine. Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor cu aceeași energie cu care i-am obișnuit. A fost o perioadă puțin mai grea pentru mine și încerc să mă reîntregesc, să mă adun”, a spus Gina Pistol, la Antena Stars, conform spynews.ro.

De când a făcut anunțul care i-a întristat pe fani, multă lume s-a întrebat cu ce se ocupă acum Gina Pistol și ce se mai întâmplă în viața ei, în afara timpului dedicat creșterii fetiței sale. Prezentatoarea are o comunitate foarte strânsă de fani cu care interacționează frecvent și povestește despre momentele importante din viața ei.

De ce s-a retras vedeta

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a vorbit deschis despre motivele care au determinat-o să renunțe la televiziune.

„Lumea trebui să știe că anul acesta am simțit, ca niciodată altcândva în viața mea, nevoia unei pauze. Una ceva mai lungă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, cu multe proiecte, dar și cu lucruri care au apărut în viața mea personală, și am realizat că am pur și simplu nevoie de un timp pe care să mi-l dedic doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva! Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. Și atunci, s-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat!”, a precizat Gina Pistol pentru CANCAN.RO.

Citește și:
Victoria Beckham, mărturisiri sincere despre acuzațiile de infidelitate aduse lui David Beckham: „A fost cea mai grea perioadă'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people