Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de familie și relația cu Smiley: „Prefer pentru liniștea noastră…”

Gina Pistol a vorbit despre soțul ei, Smiley, și fiica lor, Josephine.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Chiar dacă sunt discreți cu povestea lor de dragoste, uneori surprind cu declarațiile pe care le fac despre relația lor.

După ce s-a aflat că Gina Pistol este prezentatoarea show-ului MasterChef România de la PRO TV, Gina Pistol a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre soțul ei, Smiley. Vedeta a dezvăluit cine dintre cei doi gătește mai mult în familia lor. 

„Lui îi place mâncarea. Și mie îmi place mâncarea. Dar prefer pentru liniștea noastră, în familie, să gătesc eu. Dacă intră Andrei în bucătărie, ca orice bărbat care nu prea se pricepe la gătit…”, a spus Gina Pistol pentru cancan.ro

Gina Pistol a ținut, totuși, să-l laude pe Smiley pentru că face o friptură de vită foarte bună. 

„Ba da, acolo da (la grătar, n.r.)! Face o friptură de vită foarte bună, a primit câteva sfaturi de la Florin, legate de asta, și îi iese friptura foarte bună. Dar pe salate, pe tocat, pe din astea, eu sunt.”

De asemenea, Gina Pistol a vorbit și despre fiica ei, Josephine. 

„Merge la grădiniță, a fost până acum, nu foarte des, dar o să meargă iar din toamnă. Îi place, îi plac copiii. E prietenă foarte bună cu fetele lui Florin, se înțeleg foarte bine.”

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Gina Pistol a vorbit despre debutul relației cu Smiley.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot”, a declarat Gina Pistol pentru VIVA!.

Smiley a vorbit despre decizia lui și a Ginei Pistol de a alege ca fiica lor să poarte numele Josephine.

„Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria”, a povestit Smiley în interviul acordat publicației VIVA!.

În ceea ce o privește pe fiica lui, Smiley are numai cuvinte frumoase de spus, așa cum este și normal, dezvăluind că este un copil foarte vesel și cuminte.

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Citește și:
Andreea Bălan, confesiuni despre rolul de mamă a două fetițe și provocările cu care se confruntă: „Este foarte greu…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people