Gina Pistol, despre creșterea fiicei sale, Josephine. Cum se descurcă prezentatoarea TV: „E un copil foarte bine echilibrat emoțional”

Gina Pistol a vorbit despre fiica ei, Josephine.

Gina Pistol și soțul ei, Smiley, au devenit părinți în luna martie a anului 2021. Prezentatoarea TV și artistul sunt dedicați creșterii fiicei lor, Josephine, și merg deseori în vacanțe împreună cu cea mică.

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a dezvăluit cum se descurcă atunci când vine vorba de creșterea fetiței sale, Josephine. Prezentatoarea a recunoscut că are parte și de ajutor din partea unei bone.  

„Avem o bonă, o fată tânără care ne ajută și cu casa și cu Josephine. Au o relație foarte faină. Mie îmi place foarte mult de ea pentru că este exact cum suntem noi, adică un om simplu cu principii sănătoase de viață. Și noi, bunicii, când au și ei timp și pot, unchii, adică fratele meu și fratele lui Andrei. Știi că e vorba aia, ca să crești un copil ai nevoie de un sat întreg. Avem satul”, a declarat Gina Pistol pentru Unica.ro.

Gina Pistol consideră că a fost important să apeleze și la o bonă. 

„E atât de importantă bona, pentru că își pune amprenta în viața copilului. Nu e doar o persoană care îi dă să mănânce. Copilul, până la o anumită vârstă, imită. E ca un burete. Ia de la fiecare și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Este foarte importantă. Am avut câteva experiențe neplăcute și e cam ca la ruleta rusească. Ai glonțul sau nu ai glonțul pe țeavă. Așa-i și la noi. Și am găsit o fată foarte echilibrată și exact ce trebuie.”

Chiar dacă Gina Pistol și Smiley au un program încărcat de proiecte, cei doi au reușit de fiecare dată să își organizeze timpul astfel încât să fie alături de fiica lor, Josephine. 

„Îmi dau seama cât de importantă a fost prezența noastră în primii ani din viața ei. Bine, o să fie și de acum încolo, dar mi se pare că e un copil… Nu mi se pare mie, toată lumea îmi spune că e un copil foarte bine echilibrat emoțional, din toate punctele de vedere. Și se pare că da, sacrificiul cum ar veni, a fost de bun augur”, a completat Gina Pistol pentru sursa citată. 

Gina Pistol a împărtășit recent detalii despre fetița ei, pe care o adoră nespus, dezvăluind și trăsăturile pe care micuța le-a moștenit de la fiecare părinte. Fetița Ginei Pistol a moștenit trăsături distinctive de la ambii părinți, așa cum a relatat vedeta de televiziune. Nu doar Josephine beneficiază de energia pozitivă și grimasele amuzante ale prezentatoarei, ci și soțul ei, Smiley, care este adesea încântat de melodiile pe care Gina le fredonează prin casă.

„Josephine seamănă… A luat de la fiecare câte ceva. De la Andrei a luat ochii și părul. Are un păr… Niște bucle foarte frumoase și niște ochi căprui, mari, foarte blânzi. De la mine a luat strâmbăturile și… Bine, și Andrei are simțul umorului, dar de la mine asta. Măi, e genul ăla de copil… Nu știu, eu tot zic că e foarte frumoasă. Eu o văd ca pe un copil drăguț, dar are momente când este superbă, e ca o pictură și are și momente când se strâmbă și e foarte funny și caraghioasă. Nu știu, e o combinație”, a spus Gina Pistol pentru Fanatik.

Citește și:
Jurații „Chefi la cuțite', dezvăluiri despre nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce au gătit Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people