Gina Pistol, confesiuni surprinzătoare despre începutul relației cu Smiley: „Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei…”

Artistul și partenera lui de viață formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton și au împreună o fetiță, pe nume Josephine.

Gina Pistol, confesiuni surprinzătoare despre începutul relației cu Smiley: "Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei..."

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai. Cununia civilă și cea religioasă s-au desfășurat în aceeași zi, la Palatul Snagov, iar Gina Pistol și Smiley au avut alături familia și câțiva prieteni extrem de apropiați.

Artistul și partenera lui de viață formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton și au împreună o fetiță, pe nume Josephine. Cei doi sunt discreți în privința fiicei lor și au ales să o țină cât mai departe de ochii publicului.

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a vorbit despre debutul relației cu Smiley.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot”, a declarat Gina Pistol pentru VIVA!.

Smiley și Gina Pistol, videoclip emoționant de la nunta lor

Smiley este foarte prezent pe contul său de TikTok, și și-a surprins fanii cu un clip impresionant din ziua nunții sale cu Gina Pistol. Data de 27 mai reprezintă una dintre cele mai semnificative zile din viața lor, întrucât atunci au decis să își unească destinele. În videoclipul postat de artist pe rețelele de socializare, cei doi sunt surprinși în timp ce se pregăteau să pășească spre altar, dar și alte câteva imagini de la nuntă.

Cântărețul a recunoscut că el și fosta prezentatoare TV s-au cunoscut în momentul în care aveau cea mai mare nevoie unul de celălalt. De asemenea, Smiley se declară recunoscător pentru cât de iubitoare și empatică este soția lui, care este și o mamă extraordinară pentru fiica lor, Josephine.

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, a mărturisit Smiley în videoclip.

Totodată, Gina Pistol a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să aibă alături un partener care să fie exact ca ea, iar astfel a apărut Smiley în viața ei. Vedeta de televiziune a afirmat că soțul ei reprezintă exact ceea ce are ea nevoie.

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele mele când aveam câte o discuție cu Dumnezeu îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie ca mine, să fie un om bun, simplu. Deși este opusul meu, că el mă echilibrează și este mai calm când eu sunt vulcanică, când nu sunt cu picioarele pe pământ, când sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea”, a povestit Gina Pistol.

@smiley_omul „Că dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti”… dar se povestește și acum vreau să vă arăt tuturor cum a fost ziua noastră specială. Vă mulțumim tuturor, celor prezenți, celor care ne-ați trimis gânduri frumoase, celor care ați fost alături de noi pe toate mediile. 🙏🏼🤍 @gina.pistol 📸: @Art & Roses ♬ Vals – Smiley

În același clip video postat Smiley, ambii au dorit să-și exprime dragostea unul față de celălalt. Artistul i-a transmis Ginei Pistol recunoștința sa pentru prezența ei în viața lui și pentru sprijinul pe care i l-a oferit în dezvoltarea sa personală.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

„Gina, îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și că m-ai învățat să-mi creez o familie, că mă iubești. Îți mulțumesc că m-ai făcut tată, îți mulțumesc că ai ales să fii soția mea”, i-a spus artistul soției sale.

„Îți mulțumesc că mă iubești atunci când eu mă iubesc mai puțin și îți mulțumesc că tu ești acasă pentru mine”, i-a mărturisit Gina Pistol artistului.

Citește și:
Motivul pentru care Selena Gomez a dat unfollow pe Instagram mai multor celebrități

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people