Gina Pistol, confesiuni despre momentul în care a aflat că va deveni mamă: „Mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă”

Gina Pistol a vorbit despre ce a simțit atunci când a aflat că este însărcinată, după ce medicii i-au spus că există șanse mici să aibă un copil.

Gina Pistol, confesiuni despre momentul în care a aflat că va deveni mamă: "Mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă"

Gina Pistol și soțul ei, Smiley, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Au au devenit părinți pentru prima dată în luna martie a anului 2021. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și de viața de familie. De fiecare dată când au ocazia, vorbesc cu foarte multă emoție despre fiica lor, Josephine, și despre clipele minunate pe care le petrec alături de ea. 

Gina Pistol nu a ascuns că medicii i-au spus că există șanse foarte mici să devină mamă. Astfel că, a fost o surpriză extrem de plăcută pentru vedetă și partenerul ei, Smiley, când au aflat că urmează să aibă un copil împreună. Cei doi au dorit să aștepte până când să dezvăluie această veste, pentru a se asigura că sarcina decurge așa cum trebuie și că nu există complicații. 

„În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic. Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. Ce am simțit eu în momentul ăla, nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit”, a mărturisit Gina Pistol în cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici.

Acum ceva timp, Gina Pistol a vorbit deschis despre faptul că s-a confruntat cu probleme serioase în timpul sarcinii. Vedeta TV nu i-a spus nici măcar mamei ei prin ce a trecut. 

„O lună de zile am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții”, a spus Gina Pistol în podcast-ul „Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar

Gina Pistol a mai povestit că a fost deranjată de faptul că părinții ei au aflat din presă că urmează să vină în curând mamă. Vedeta își dorea să își anunțe familia despre sarcină abia atunci când era sigură că totul este în regulă cu sarcina.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri… Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem”, a adăugat Gina Pistol pentru sursa citată.

Citește și:
Adela Popescu a recunoscut abia acum motivul pentru care a renunțat la televiziune: „Nu a fost vorba de un declic major, dar…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people