Gina Matache, dezvăluiri inedite despre relația cu Răzvan Munteanu, soțul Deliei: „Nu i-am văzut să se contrazică”

Gina Matache a vorbit deschis despre relația cu ginerele ei, Răzvan Munteanu.

Gina Matache, dezvăluiri inedite despre relația cu Răzvan Munteanu, soțul Deliei: "Nu i-am văzut să se contrazică"

Gina Matache, mama Deliei, a oferit câteva detalii despre legătura sa cu Răzvan Munteanu și a dezvăluit cum se comportă acesta cu artista, care este soția lui de aproape 11 ani. Delia și Răzvan Munteanu au o căsnicie de peste 10 ani și formează nu doar un cuplu puternic în viața personală, ci și o echipă minunată în cariera artistică, având în vedere că el îndeplinește și rolul de manager al artistei.

Mama Deliei este cât se poate de mândră de fiicele sale și le susține necondiționat. Gina Matache nu ezită să vorbească deschis despre relația cu fetele ei, iar de această dată a adus cuvinte de laudă la adresa artistei, pentru care își dorește tot ce este mai bun.

Gina Matache, detalii despre relația cu ginerele ei

De asemenea, Gina Matache a vorbit într-un interviu recent despre relația cu Răzvan Munteanu, pe care îl consideră un partener ideal pentru fiica ei.

„În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Mă uit în jurul meu și văd tineret care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni din acestea ciudate, ori cu droguri. Am zis Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez”, a spus mama Deliei, Gina Matache, potrivit Cancan.

Artista de muzică populară subliniază faptul că Delia este deosebit de iubită de către soțul ei și că beneficiază de sprijinul necondiționat al acestuia. Gina Matache afirmă că cei doi se completează perfect în relația lor și se înțeleg foarte bine.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a mai spus Gina Matache.

Gina Matache este foarte deschisă atunci când vine vorba despre familia ei și a oferit detalii neștiute despre cum le-a crescut pe cele două fete ale sale. Mama Deliei a precizat că era încă foarte tânără atunci când a născut-o pe artistă și a tratat-o mai dur față de sora ei mai mică. De asemenea, mama Deliei a oferit și un sfat prețios părinților.

„Să-i țină aproape. Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe. Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani. Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei.”, a spus mama Deliei, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și:
Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, declarații rare despre relația lor: „Mă simt foarte încrezătoare'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people