Gina Matache, dezvăluiri despre relația dintre Radu Siffredi și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei: „Se ajută în creșterea copiilor”

Gina Matache a oferit mai multe detalii despre relația din prezent dintre Radu Siffredi, actualul iubit al Oanei Matache, și Răzvan Miheț, fostul ei soț.

Gina Matache, dezvăluiri despre relația dintre Radu Siffredi și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei: "Se ajută în creșterea copiilor"

Radu Siffredi, partenerul actual al Oanei Matache, menține o relație bună cu Răzvan Miheț, fostul ei soț. Gina Matache, mama artistei, a dezvăluit că cei trei se înțeleg bine, se respectă reciproc, mai ales comunică în interesul copiilor.

Oana Matache a fost căsătorită cu Răzvan Miheț, însă după câțiva ani de căsnicie au decis să divorțeze. Cei doi au doi copii împreună, o fetiță și un băiețel, și rolul lor principal este să îi crească și să îi educe într-un mediu stabil și afectuos. Chiar și după despărțire, cei doi au reușit să mențină o relație pozitivă, cu accent pe binele copiilor.

Cu aproximativ un an în urmă, Oana Matache și-a refăcut viața sentimentală alături de Radu Siffredi. Cei doi s-au întâlnit când Oana încă nu divorțase, însă ulterior au decis să continue relația și să exploreze noi orizonturi împreună.

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a povestit ea la matinalul de la Antena 1, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cum se înțeleg Radu Siffredi și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache

Recent, Gina Matache, mama Oanei, a ales să își exprime opinia și să dezvăluie noi detalii despre relația acesteia cu Răzvan Miheț, fostul soț al fiicei sale. Radu Siffredi, partenerul actual al Oanei, l-a întâlnit și el pe Răzvan și, conform declarațiilor, între ei există o bună înțelegere.

„Ar trebui să-mi văd de viața mea. Acum depinde și de el (n.r. de actualul iubit al Oanei), ce vrea… Din anii din urmă, trebuie să învăț să nu-mi mai bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Dar normal că și eu, ca orice părinte, vreau binele copilului. Oana și cu tatăl copiilor au o relație foarte bună. Când e unul ocupat, ia celălalt copiii. Ei își iau foarte în serios rolul de părinți, se ajută în creșterea copiilor. Se respectă unul pe altul. Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei. Toți trei, adică ei și cu Răzvan sunt foarte buni prieteni. Ar fi culmea ca el să nu iasă cu altcineva, să-și refacă viața. E bine atâta timp cât ei se înțeleg”, a spus Gina Matache pentru Cancan.

„Power Couple” a reprezentat o provocare extrem de dificilă și solicitantă pentru fiecare cuplu implicat, iar cei mai competitivi au reușit să ajungă în etapa finală. Cu toate că sunt împreună de numai un an, Radu Siffredi și Oana Matache au trecut cu succes de toate probele și au demonstrat că se cunosc foarte bine. De asemenea, au fost un sprijin constant unul pentru celălalt, ceea ce le-a adus numeroase recompense și îmbunătățiri semnificative în relația lor.

Finala „Power Couple” a fost foarte intensă, iar Anamaria Ionescu și soțul ei au fost primii care au decis să se retragă. Apoi, a urmat o confruntare acerbă și epuizantă din toate punctele de vedere între Daiana Anghel și soțul ei și Radu Siffredi și partenera lui, Oana Matache.

Citește și:
Cara Delevingne, devastată din cauza unui incendiu masiv pe proprietatea sa. Cine i-a fost alături: „Avea totul în casă'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people