Gina Matache, detalii neștiute despre fiicele sale, Delia și Oana: „Chiar dacă greșește, nu sări pe el”

Gina Matache a oferit detalii neștiute despre cele două fiice ale sale, Delia și Oana.

Gina Matache, detalii neștiute despre fiicele sale, Delia și Oana: „Chiar dacă greșește, nu sări pe el”

Într-un interviu recent, Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, a oferit detalii inedite despre viața fetelor sale și despre felul în care le-a crescut. Cu toate acestea, Delia a dezvăluit că a avut unele neînțelegeri cu mama ei, din cauza faptului că a fost tratată mult mai aspru în copilărie decât sora sa mai mică, Oana. Despre acest subiect și deciziile pe care le-a luat atunci, Gina Matache a vorbit cât se poate deschis.

Ce spune Gina Matache despre creșterea fiicelor ei

Gina Matache este foarte deschisă atunci când vine vorba despre familia ei și a oferit detalii neștiute despre cum le-a crescut pe cele două fete ale sale. Mama Deliei a precizat că era încă foarte tânără atunci când a născut-o pe artistă și a tratat-o mai dur față de sora ei mai mică. De asemenea, mama Deliei a oferit și un sfat prețios părinților.

„Să-i țină aproape. Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe. Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani. Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei.„, a spus mama Deliei.

Gina Matache este foarte mândră de fiicele sale și se bucură enorm să le vadă realizate și fericite. Mama acestora a dezvăluit că, de multe ori, oamenii o opresc pe stradă pentru a o felicita pentru cei doi copii minunați, moment în care se mândrește și mai mult.

„De multe ori mă întreabă lucruri sau aud oameni în spate șușotind. Uneori mă crispez, dar cele mai dese sunt, într-adevăr, felicitările. Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta.”, a spus Gina Matache pentru Wowbiz.

Gina Matache, mama Deliei, a transmis un mesaj celor care îi critică fiica din cauza declarațiilor făcute de artistă acum ceva timpDelia a vorbit recent, dar nu pentru prima dată, despre decizia ei de a nu avea copii, iar afirmațiile sale au fost criticate dur pe social media și nu numai de fani, dar și diverse personaje din spațiul public.

„Delia a depășit de mult faza cu deranjatul. Delia se joacă. Are stilul ei de a se juca. Ea glumește. Nici nu știi când vorbește serios. Ea își mai pierde timpul când nu mai are ce face. Dar nu e treaba nimănui. În primul rând fiecare știe ce este în casa lui, ce e în viața lui. Și nu e datoare să dea explicații nimănui. Repet: ea se joacă. Are stilul ei de a glumi. De multe ori o mai sun și eu și o mai întreb și ea îmi spune: ‘hai, mă mamă. Tu mă cunoști pe mine după Facebook sau după Instagram?'”, a spus mama Deliei, potrivit Fanatik.

Citește și:
Celine Dion a împlinit 55 de ani. Mesajul artistei, după ce a anunțat că se confruntă cu o boală neurologică incurabilă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people