Gina Chirilă, detalii neștiute despre rolul de mamă: „Nu tot timpul este roz”

Gina Chirilă a dezvăluit noi detalii despre viața de familie și ipostaza de mamă.

Gina Chirilă, detalii neștiute despre rolul de mamă: "Nu tot timpul este roz"

Gina Chirilă, în vârstă de 28 de ani, are o carieră de succes în modelling și televiziune. Pe lângă viața ei profesională, este căsătorită cu Bogdan Vlădău și împreună au o fetiță adorabilă numită Katia, care a împlinit deja trei ani și le face fiecare zi mai frumoasă. Într-un interviu acordat recent, vedeta a dezvăluit detalii neștiute despre cum reușește să facă față provocărilor de zi cu zi în calitate de mamă.

Gina Chirilă este mama unei fetițe de 3 ani 

Vedeta se bucură din plin de viața pe care o are. De la cariera de succes, până la viața de familie, modelul trăiește momente unice, la care unii doar visează. Deși este conștientă că nu are o responsabilitate ușoară, atât ca mamă, cât și în viața de cuplu, Gina Chirilă reușește să facă față cu brio tuturor provocărilor neașteptate.

„Viața de mămică e cu urcușuri și coborâșuri, nu vă mint. E frumos, dar și foarte provocator. Mai am și eu zilele mele în care cad, ca orice om, dar orice om. În general mi se pare că comunicarea este cheia într-o relație. Sunt momente și momente, nu tot timpul este roz. Comunicarea e foarte importantă, să spui ce simți, vrei să faci, să fii total transparent cu omul de lângă tine. Atunci când ne certăm, inițial, pentru a nu aprinde situația ne vedem de treabă, după care ne calmăm și discutăm.”, a declarat Gina Chirilă la WOWnews.

Cu toate că este mamă, Gina Chirilă și-a continuat cariera de fotomodel și a reușit să își dezvolte propriul brand de haine. De asemenea, ea participă la diverse evenimente, inclusiv la nivel internațional. Într-o emisiune de televiziune, i s-a adresat întrebarea dacă își dorește o carieră în cinematografie, iar răspunsul ei a fost surprinzător.

Ce spune modelul despre o carieră în cinematografie

Vedeta a precizat că nu ia în considerare o carieră în cinematografie, iar meseria de actor i se pare una dificilă. Cu toate că a încercat și acest lucru, Gina Chirilă nu se simte pregătită să intre în lumea filmului, motiv pentru care își dorește să rămână în ipostaza de model și să fie invitată la evenimente de amploare.

„Nu știu ce să spun. Mi se pare foarte greu să fii actor, am încercat și mi se pare foarte greu. Eu am fost invitată de un brand de bijuterii, tot din zona modelingului. Mi-ar plăcea să fiu invitată tot așa, nu știu dacă aș fi pregătită să intru în lumea filmului. Mi se pare foarte greu și nu sunt pregătită în acest sens. Mi se pare că trebuie să ai un atuu anume ca să poți face asta foarte bine, un acting, mie nu mi se pare că îl am.”, a declarat Gina Chirilă.

Cu începerea celei de-a 76-a ediții a Festivalului de la Cannes pe 16 mai, au fost prezentate mai multe filme, printre care și „Killers Of The Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese. La premiera acestui film, pe covorul roșu, a fost invitată și Gina Chirilă. Modelul a impresionat pe toată lumea când a pășit pe covorul roșu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila)

Gina Chirilă a purtat o elegantă rochie albă, creație a brand-ului românesc Vestiaire dun Oiseau Libre. Această rochie, care are o lungime impresionantă și un decupaj atrăgător la spate, a atras atenția fotografilor și a invitaților de la Cannes.

Citește și:
Julia Roberts și Danny Moder au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. Actrița a dezvăluit o imagine rară cu soțul său

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people