Gigi Hadid și Bradley Cooper, surprinși în timp ce se sărută la o întâlnire romantică în New York

Gigi Hadid și Bradley Cooper au fost fotografiați sărutându-se, în timp ce se aflau la o întâlnire cu prietenii lor în New York.

Gigi Hadid și Bradley Cooper, surprinși în timp ce se sărută la o întâlnire romantică în New York

Gigi Hadid a fost foarte afectuoasă când l-a sărutat pe Bradley Cooper, în timp ce se bucura de o cină cu prietenii în New York, joi seara. Cuplul a luat masa cu un grup de prieteni, inclusiv cu vedetele din „Queer Eye” Tan France și Antoni Porowski, la restaurantul lor italian preferat, Via Carota, când a avut loc momentul romantic.

Gigi Hadid îl sărută pe Bradley Cooper în timpul unei întâlniri

Cooper, în vârstă de 49 de ani, și Hadid, în vârstă de 28 de ani, au stârnit pentru prima dată zvonuri legate de relație în octombrie anul trecut, când au fost văzuți luând masa împreună în acest local din West Village. Joi, Hadid a fost văzută apucând fața actorului în mâinile ei și apăsându-și buzele pe obrazul lui. El i-a întors apoi gestul, sărutând-o pe gură. Cei doi păreau să fie foarte îndrăgostiți unul de celălalt și au fost văzuți amândoi cu zâmbete largi pe față.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Hadid a părut veselă pe tot parcursul cinei, în timp ce Cooper părea mai rezervat și mai relaxat. Celebrul supermodel a arătat șic într-un blazer negru structurat suprapus peste un pulover și leggings. Ea a completat ținuta casual cu șosete albe și mocasini negri și a purtat o geantă neagră.

sursa: profimedia

Între timp, starul din „Maestro” a arătat elegant în jeans și o jachetă neagră și a părut să fie bine dispus, în ciuda faptului că a pierdut premiul pentru cel mai bun actor la Premiile Oscar 2024 duminica trecută. Duo-ul nu a părut să se abțină în a-și etala dragostea, deoarece s-au ținut de mână în timp ce ieșeau din restaurant.

Relația lor este tot mai serioasă

Lucrurile par să devină tot mai serioase pentru vedete, care s-au bucurat luna trecută de o dimineață romantică la Breakfast by Salt’s Cure și de o întâlnire la cumpărături în Manhattan. În timp ce coprezentatoarea emisiunii „Next in Fashion” și Cooper au fost legați din punct de vedere romantic încă din toamna anului trecut, după ce s-au bucurat de mai multe ieșiri împreună, ei nu și-au confirmat public relația până în ianuarie, când au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce făceau o plimbare în New York.

În decembrie, Page Six a relatat că Bradley Cooper a cumpărat o casă în valoare de 6,5 milioane de dolari, chiar la doi pași de ferma familiei Hadid din Pennsylvania. Conacul impunător al actorului a fost construit în 1704 și se află pe un teren de 33 de acri.

„Cu siguranță devine din ce în ce mai serios; sunt total îndrăgostiți unul de celălalt”, a declarat o persoană din interior pentru Page Six la începutul acestei luni.

Cooper a avut anterior o relație de patru ani cu modelul rus Irina Shayk, până la despărțirea lor în 2019. Actorul și regizorul din „A Star Is Born” și Shayk, în vârstă de 38 de ani, sunt părinți pentru fiica lor de 6 ani, Lea De Seine. Hadid are, de asemenea, un copil cu fostul ei iubit: ea o împarte pe Khai, în vârstă de 3 ani, cu Zayn Malik. Ei s-au despărțit în octombrie 2021.

Citește și:
Channing Tatum și Zoë Kravitz, apariție rară în public. Cuplul a fost alături de Lenny Kravitz la primirea unei stele pe Hollywood Walk of Fame

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people