Gigi Hadid și Bradley Cooper, fotografiați în ipostaze romantice la o întâlnire în New York. Cum a atras supermodelul atenția

Gigi Hadid și Bradley Cooper au fost surprinși în ipostaze romantice, arătându-și gesturile pline de afecțiune în timpul unei ieșiri în New York.

Gigi Hadid și Bradley Cooper, fotografiați în ipostaze romantice la o întâlnire în New York. Cum a atras supermodelul atenția

Gigi Hadid nu și-a putut ține mâinile departe de Bradley Cooper în timp ce au ieșit marți la micul dejun cu prietenii în New York City. Cuplul a fost fotografiat sosind împreună la Breakfast by Salt’s Cure înainte de a se așeza la masă cu prietenii.

sursa: Profimedia

Cum au fost surprinși Gigi Hadid și Bradley Cooper

Supermodelul, în vârstă de 28 de ani, a arătat cât de îndrăgostită este de actorul, în vârstă de 49 de ani, ținându-și brațul înfășurat în jurul umerilor lui și atingându-l pe gât. La scurt timp după masă, Hadid și Cooper au ieșit din local pentru a lua un taxi, în timp ce actorul s-a grăbit în fața modelului pentru a-i deschide ușa.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Pentru această ieșire, Gigi Hadid a purtat o jachetă din piele maro, asortată cu un pulover bej decupat și jeans cu model colorat, care ieșea în evidență. Ea a completat look-ul cu pantofi sport, o geantă neagră și o agrafă cu fluture roz pentru a-și prinde părul. În ceea ce-l privește pe Cooper, acesta a păstrat o ținută simplă, cu un pulover albastru, un palton negru și pantaloni asortați.

Se pare că duo-ul nu pare să aibă probleme în a-și afișa noua relație, deoarece au fost fotografiați și luni luând masa și făcând cumpărături în New York. Starul din „Hangover” a fost fotografiat alături de Hadid în timp ce aceasta a vizitat magazinul Guest in Residence din Soho, după ce a mâncat ceva la Corner Bar din Chinatown.

Relația celor doi devine din ce în ce mai serioasă

În timp ce Gigi Hadid și Bradley Cooper nu au abordat încă niciun zvon legat de relația lor de dragoste, sursele au descris anterior iubirea lor pentru Page Six ca fiind „pe steroizi”: „Devine foarte repede ceva serios”, a spus o persoană din anturajul lor în luna noiembrie a anului 2023. „Sunt împreună în fiecare zi”.

Sursa a adăugat că starul din „Silver Linings Playbook” se bucură de timpul petrecut cu Gigi Hadid, ea fiind mult mai mult decât frumusețea ei, deoarece Cooper o găsește foarte „interesantă din punct de vedere intelectual”.

Și chiar în urmă cu câteva luni, Page Six a aflat că Bradley Cooper a cumpărat o casă în apropierea fermei de cai de 4 milioane de dolari a mamei lui Hadid, Yolanda, în Hope. Relația actorului cu Gigi Hadid a apărut la câteva luni după ce a fost văzut în ipostaze apropiate cu fosta lui parteneră, Irina Shayk, alături de care are o fiică, pe Lea De Seine, în vârstă de 6 ani.

În ceea ce o privește pe supermodelul Victoria’s Secret, ea o împarte pe fiica sa, Khai, în vârstă de 3 ani, cu artistul Zayn Malik.

De asemenea, sursele au spus că Gigi Hadid și Bradley Cooper au aprobarea familiei și a prietenilor lor, printre care s-ar număra și foștii lor parteneri Zayn Malik și Irina Shayk. Sursele susțin că sunt amândoi părinți și se spune că au „personalități similare”, ceea ce înseamnă că „se înțeleg bine”.

Citește și:
Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people