Gigi Hadid, primele discuții cu avocații săi despre custodia fiicei ei, Khai

Gigi Hadid și Zayn Malik încearcă să găsească o soluție amiabilă în ceea ce privește custodia fiicei lor, Khai.

Gigi Hadid, primele discuții cu avocații săi despre custodia fiicei ei, Khai

Cuplul Gigi Hadid & Zayn Malik se află în mijlocul unui scandal de proporții după ce mai multe publicații de peste ocean au dezvăluit un incident neplăcut ce a avut loc în familia modelului.

TMZ a publicat o știre conform căreia Yolanda Hadid, mama lui Gigi Hadid, susține că Zayn ar fi lovit-o și că se gândește serios să facă o reclamație la poliție. Nu se știe ce ar fi declanșat acest episod regretabil, care ar fi avut loc, potrivit TMZ, săptămânile trecute la ferma pe care familia Hadid o are în Pennsylvania.

În plus, se pare că incidentul ar fi dus și la separarea cuplului. „Singurul lucru pe care Gigi se concentrează în acest moment este pe ce este mai bine pentru Khai. Ea roagă să îi fie respectat dreptul la intimitate în această perioadă”, a declarat reprezentatul lui Gigi pentru publicația People.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O sursă apropiată a declarat recent pentru UsWeekly că modelul ar fi contactat mai mulți avocați pentru a o ajuta cu procesul de custodie. „Gigi s-a întâlnit cu avocații ei săptămâna trecută. De asemenea, s-a întâlnit și cu noi avocați pentru a o ajuta cu problemele legate de custodie. Vor avea loc discuții despre custodie”, a declarat sursa.

Potrivit publicației People, în ciuda animozităților din cadrul familiei, Gigi Hadid și Zayn Malik și-ar dori să își crească fetița în vârstă de un an împreună. „Yolanda este foarte supărată pe Zayn, dar Gigi a spus clar că fiica ei are nevoie de tatăl său. Gigi va face orice e nevoie pentru a se asigura că o cresc împreună într-un mod civilizat”, a spus sursa.

„Gigi și Zayn o vor crește împreună pe Khai, dar Zayn va lupta din răsputeri împotriva oricărei afirmații care sugerează că ar fi agresiv sau că nu poate fi considerat o persoană de încredere în ceea ce privește creșterea ei”, a mai spus partenerul de afaceri al lui Zayn pentru The Mirror.

Citește și:
Macaulay Culkin a defilat pentru Gucci. Apariția actorului a surprins pe toată lumea

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video