Gigi Hadid nu mai are nevoie de dating. Modul inedit în care a făcut anunțul, după ce Leonardo DiCaprio a fost zărit alături de Irina Shayk

Gigi Hadid s-a săturat de dating și a împărtășit acest lucru într-un mod hilar pe Instagram, după ce Leonardo DiCaprio, cu care se văzuse recent, a fost zărit alături de Irina Shayk la Coachella.

Gigi Hadid nu mai are nevoie de dating. Modul inedit în care a făcut anunțul, după ce Leonardo DiCaprio a fost zărit alături de Irina Shayk

Gigi Hadid nu este genul de persoană publică ce dezvăluie prea mult din viața sa privată, însă și-a încălcat propria regulă pentru a da sfaturi despre dating urmăritorilor de pe contul său de Instagram. Supermodelul în vârstă de 27 de ani și-a împărtășit gândurile despre întâlniri romantice, la doar două zile după ce Leonardo DiCaprio, cu care aceasta s-a văzut de câteva ori recent, a fost surprins de presă în companiei unui alt supermodel, Irina Shayk, la festivalul Coachella.

Mai exact, Gigi Hadid a repostat o imagine în care o femeie în vârstă de 87 de ani, pe nume June, stă alături de un flipchart pe care este scrisă regula ei principală când vine vorba despre întâlniri cu potențial sentimental: „Nu” (‘Don’t.’).

Deși postarea lui Gigi Hadid are, evident, un ton amuzant, fanii vedetei nu s-au putut abține să creadă că aceasta arată ce simte modelul după ce bărbatul cu care s-a zvonit că ar încerca să aibă o relație, Leonardo DiCaprio, în vârstă de 48 de ani, a fost văzut la Coachella, două seri la rând, în companiei Irinei Shayk.

Zvonurile despre o presupusă relație între Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio au început să apară anul trecut, iar surse din apropierea celor doi au declarat recent că ei încă se mai văd și se bucură de compania celuilalt. DiCaprio, despre care întreaga lume știe că preferă relațiile cu supermodele foarte tinere, a fost cel mai recent într-o relație cu Camila Morrone, care s-a încheiat după ce aceasta a împlinit 25 de ani, vârstă la care întreg Internetul a decis că partenerele devin mult prea mature pentru gusturile lui DiCaprio. Preferințele sale în materie de partenere au generat nenumărate glumițe și postări. Recent, DiCaprio a negat că s-ar afla într-o relație cu prezentatoarea TV Maya Jama. Între partenerele sale, de-a lungul timpului, s-au numărat Gisele Bundchen, cu care acesta a avut o relație din 2000 până în 2005, Blake Lively, Bar Refaeli și multe alte frumuseți foarte tinere.

Irina Shayk pare să nu se încadreze în tiparul preferat de DiCaprio – în vârstă de 37 de ani, aceasta este o femeie matură. Supermodelul are și un copil – o fiică în vârstă de 6 ani, Lea de Seine, din relația sa cu actorul Bradley Cooper, care a durat din 2015 până în 2019.

Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, a fost într-o relație de lungă durată cu Zayn Malik, care s-a terminat după ce acesta a agresat-o pe mama lui Gigi și a Bellei Hadid, Yolanda. Cele mai recente declarații despre aproprierea dintre aceasta și DiCaprio au venit de la surse care o cunosc, și care au comentat pentru presă asupra faptului că cele două staruri au programul foarte încărcat, dar că se mai văd atunci când reușesc să se coordoneze, pentru că se bucură de companie. „Yolanda și Bella știu că Gigi poate lua decizii sănătoase pe cont propriu și o susțin, dar prioritatea lui Gigi este fetița ei.”

Citește și:
Ana de Armas și partenerul ei, Paul Boukadakis, în ipostaze romantice pe străzile din New York

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people