Gheorghe Hagi, primele declarații după ce fiul lui, Ianis, s-a logodit la numai 24 de ani

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi, a anunțat că s-a logodit.

Gheorghe Hagi, primele declarații după ce fiul lui, Ianis, s-a logodit la numai 24 de ani

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi, a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit cu partenera lui, Elena Tănase. Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, și-a cerut în căsătorie iubita, în vârstă de 23 de ani, în timp ce amândoi se aflau la Paris, iar fotbalistul a postat imaginile pe social media.

Cei doi tineri au o relație de mai bine de doi ani, de altfel, toamna trecută jucătorul de fotbal a decis să o prezinte și familiei pe frumoasa sa iubită.

„You. Me. Oui. (n.r. Tu. Eu. Da)”, a fost modul prin care mijlocaşul lui Rangers le-a transmis celor 351.000 de urmăritori de pe Instagram că și-a cerut iubita în căsătorie.

Potrivit cancan.ro, Ianis ar fi plătit o sumă importantă pentru a-şi surprinde viitoarea soţie. Ar fi cheltuit 100.000 de euro și numai inelul de logodnă l-a costat 50.000 de euro.

Cu o seară înainte ca Ianis Hagi să se logodească cu Elena Tănase, Gică Hagi şi soţia lui au respectat o datină machedonească, denumită „învoiala părinţilor” și au mers în vizită la părinţii iubitei lui Ianis. Nunta celor doi ar urma să aibă loc anul viitor.

„Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta”, a spus Dimiciu Palavoti Tănase, tatăl Elenei Tănase, pentru sursa citată anterior.

„Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care am aflat. Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici. E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!”, a declarat Gică Hagi la un post TV.

Unul dintre primele mesaje primite de Ianis a fost chiar de la sora lui. Kira Hagi l-a felicitat şi a postat un comentariu emoţionant, trei emoji în formă de inimă la postarea lui Ianis.

Citește și:
Irina Rimes, dezvăluiri despre discuțiile în contradictoriu cu partenerul și viața lor de cuplu: „Dragostea te face prost'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people