Gheorghe Hagi, mesaje speciale de ziua lui de naștere. Ce urări a primit de la cei doi copii ai săi, Kira și Ianis

Kira și Ianis Hagi i-au transmis câte un mesaj emoționant tatălui lor, celebrul fotbalist Gheorghe Hagi, cu ocazia zilei sale de naștere.

Gheorghe Hagi, mesaje speciale de ziua lui de naștere. Ce urări a primit de la cei doi copii ai săi, Kira și Ianis

Pe 5 februarie, Gheorghe Hagi a sărbătorit împlinirea vârstei de 59 de ani, primind unele dintre cele mai emoționante urări de la copiii săi, Kira și Ianis. Recunoscut drept cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gică Hagi a fost copleșit de mii de mesaje de felicitare venite atât de la admiratorii din România, cât și din străinătate, datorită popularității sale globale. Cu toate acestea, mesajele pline de sentiment ale Kirăi și lui Ianis Hagi au reușit să îl emoționeze profund pe tatăl lor!

Gheorghe Hagi, omagiat de ziua lui de naștere

Kira Hagi, fiica legendarului fotbalist, a generat mii de aprecieri și distribuiri cu un mesaj simplu, însă încărcat de semnificație, pe care l-a postat pe Facebook pentru tatăl ei. În mod similar, Ianis, fiul renumitului sportiv, a făcut o postare specială pe rețelele sociale.

Kira Hagi a împărtășit o fotografie înduioșătoare pe Facebook în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani. Fotografia îl arată pe tatăl său văzut din spate, purtând tricoul echipei naționale. Autograful lui Gheorghe Hagi este prezent pe tricoul cu numărul 10, număr rezervat lui, pe care Kira l-a fotografiat. Actrița a adăugat un mesaj concis, însă emoționant: „5.02.24”, însoțit de o inimă roșie. Postarea fiicei lui Gheorghe Hagi a stârnit un val impresionant de reacții online, strângând peste 6.200 de like-uri și peste 1.200 de comentarii, inclusiv felicitări și urări de „La mulți ani!”.

Ianis Hagi a ales și el o urare simplă pentru a-și felicita tatăl în ziua aniversară: „La mulți ani, Tata”. Pe rețelele sociale, Ianis a adăugat și un emoji cu o inimă roșie pentru a-și exprima afecțiunea. Postarea lui a inclus și imagini ale măreției lui Gheorghe Hagi ca fotbalist, ilustrând în mod special golul memorabil înscris de acesta împotriva Columbiei la Cupa Mondială din 1994.

sursa: Instagram

Pe parcursul zilei, Gheorghe Hagi a primit o mulțime de felicitări din partea comunității fotbalistice, incluzând mesaje de la foști colegi și echipe la care a jucat, cum ar fi echipa națională a României și Galatasaray.

Ce spune Kira despre ideea unui documentar despre tatăl ei

Kira Hagi este apreciată pentru cariera ei în actorie. Fiica fotbalistului Gheorghe Hagi s-a făcut remarcată în această industrie, interpretând de-a lungul timpului mai multe roluri în diferite spectacole de teatru și filme. Fiica lui Gheorghe Hagi a fost prezentă recent la decernarea Premiilor IPIFF. Kira Hagi a vorbit într-un interviu pentru emisiunea „Exclusiv VIP!” de la Prima TV despre părinții ei, recunoscând că aceștia sunt fericiți pentru cariera pe care o urmează și că are parte de susținerea lor.

În ceea ce privește posibilitatea de a face un documentar despre tatăl ei, fotbalistul Gheorghe Hagi, Kira a mărturisit că nu o împiedică nimic să îl facă.

„Nu mă împiedică nimic. Este un proiect foarte mare și dacă îl voi face sau nu-l voi face, vom vedea în viitor”, a adăugat Kira Hagi pentru emisiunea „Exclusiv VIP!”

Citește și:
Andreea Bănică a ajuns cu fiul ei la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Noah

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people