Gheorghe Hagi, gest emoționant pentru fiica sa, Kira, la spectacolul ei de teatru

Gheorghe Hagi a fost surprins într-un moment emoționant alături de fiica sa, Kira.

Gheorghe Hagi, gest emoționant pentru fiica sa, Kira, la spectacolul ei de teatru

Gheorghe Hagi are toate motivele să fie un tată mândru de reușitele celor doi copii ai săi, Ianis și Kira, care au obținut un succes răsunător în carierele lor. După ce a asistat la interpretarea fiicei sale într-un rol pe scena teatrului, antrenorul de la Farul Constanța a făcut un gest emoționant în fața tuturor.

Gheorghe Hagi, gest emoționant pentru fiica sa

Premiera noului spectacol al fiicei sale a fost un moment deosebit de emoționant pentru Gheorghe Hagi. La finalul spectacolului, în mijlocul aplauzelor publicului, antrenorul a urcat pe scenă și cu un gest plin de emoție a îmbrățișat-o pe fiica sa. Kira Hagi a avut parte de o surpriză la finalul reprezentației la care a participat. Tatăl ei, mândru de succesul fiicei sale, a urcat pe scenă cu un buchet de flori și a luat-o în brațe. 

Imaginile cu cei doi îmbrățișându-se pe scenă au ajuns virale pe rețelele de socializare, iar fanii antrenorului de fotbal l-au lăudat pentru gestul emoționant făcut pentru fiica sa.

Kira Hagi joacă într-un serial TV

Kira Hagi face parte din distribuția unui serial îndrăgit de fani, Lia – Soția soțului meu, de la Antena 1. Fiica lui Gheorghe Hagi este extrem de încântată de rolul său și a oferit detalii inedite despre atmosfera de la filmări, cum se înțelege cu ceilalți actori, dar mai ales cum au reacționat părinții săi când le-a dat marea veste.

„Da, e o avocată. Mira Bădescu, personajul meu, mă intrigă și mă fascinează fiindcă am oportunitatea să joc o meserie pe care în viața de zi cu zi nu cred că o să am ocazia să o încerc, să o practic. Lucrul acesta, pentru orice actor, să ai oportunitatea să joci mai multe profesii, să întruchipezi mai multe profesii, e o binecuvântare. În comun cu ea nu am nimic. Nu cred că suntem asemănătoare. Suntem foarte diferite, nu avem absolut nimic în comun, adică principiile noastre și felul nostru de a gândi… deci suntem foarte diferite. Nu pot să vă spun mai multe, trebuie să urmăriți serialul, să vedeți de ce nu mă asemăn cu acest personaj”, a spus Kira Hagi pentru Viva.ro.

Kira Hagi este susținută din plin de familie, motiv pentru care părinții eu s-au bucurat enorm pentru ea atunci când au fost anunțați că a obținut rolul în serial. Actrița i-a sunat imediat cum a aflat vestea, ca mai apoi să îl anunțe și pe fratele ei, din străinătate.

„Au fost foarte bucuroși, ca orice părinte, că am ales o meserie frumoasă și că iubesc ceea ce fac și mă dedic acestei meserii. Ei sunt bucuroși că muncesc, că am primit un rol și normal că i-am contactat și pe ei imediat ce am primit vestea. ‘Uitați, o să lucrez într-un serial de televiziune!’, le-am spus. Și ei au fost încântați. Și fratele m-a felicitat, pe Facetime, fiindcă el e plecat, știți foarte bine. Părinții m-au încurajat sută la sută în ceea ce fac”, a mai declarat Kira.

Citește și:
Anunțul special făcut de Elena Gheorghe despre familia ei: „Faceți cunoștință cu…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people