Gesturile cu care Cătălin Scărlătescu își răsfață partenera: „E un semn de mare prețuire”

De mai bine de un an, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Gesturile cu care Cătălin Scărlătescu își răsfață partenera: "E un semn de mare prețuire"

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează una dintre echipele de vedeta care participă la America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, care este difuzat la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu este discret când vine vorba despre viața lui amoroasă. Pentru o perioadă, acesta și-a păstrat relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru departe de ochii publicului și a vorbit rar despre povestea lor de dragoste, dar surprind ocazional cu imagini inedite pe rețelele de socializare în care apar în ipostaze romantice.

De mai bine de un an, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și toată lumea este curioasă când vor face pasul cel mare, spre căsătorie.

Până la căsătorie, celebrul chef în vârstă de 50 de ani are mare grijă cum se comportă cu partenera lui de cuplu, dovedind că este o persoană romantică și este foarte atent cu iubita lui, cu 17 ani mai tânără. Întrebat dacă are planuri speciale pentru Ziua Îndrăgostiților, Cătălin Scărlătescu a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale.

„Ziua Îndrăgostiților? Sărbătoarea asta e îndreptățită pentru tineri și cupluri de până la 20 de ani. Pentru cei de peste 20 magia se schimbă. În cazul meu, spre exemplu, trecut de 50 de ani, deja, simt nevoia de a marca Ziua Îndrăgostiților de cinci ori pe săptămână! Pur și simplu așa cred eu! Că ar trebui să mergem cu buchete de flori acasă de cinci ori pe săptămână și să mai și gătim!”

„Să te prezinți acasă cu un buchet de flori e ceva cu totul special. Și în același timp e un semn de mare prețuire pentru celălalt. Eu, spre exemplu, nu aș vrea nici să mă dau exemplu, nici să mă autoevaluez. Îi las pe alții să facă asta asta. Prefer să trăiesc!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Playtech Știri.

Citește și:
George Burcea a revenit în România, după câteva luni locuite în SUA: „Am vrut foarte tare să văd copiii”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people