Gestul romantic făcut de George Clooney pentru soția sa, Amal, pe covorul roșu

George Clooney a făcut un gest de-a dreptul romantic pentru soția sa, în timpul unei apariții spectaculoase pe covorul roșu.

Gestul romantic făcut de George Clooney pentru soția sa, Amal, pe covorul roșu

George Clooney nu și-a pierdut simțul cavaleresc atunci când s-a oprit pentru a ajusta trena de la rochia soției sale, Amal Clooney, în timpul unui eveniment recent de covor roșu. Actorul și partenera sa au participat împreună la cea de-a 45-a ediție a Kennedy Center Honors Artist’s Dinner din Washington D.C, sâmbătă.

George Clooney, gest romantic pentru soția lui

Îmbrăcat cu un frac clasic, câștigătorul premiului Oscar s-a oprit pe covorul roșu pentru a se asigura că Amal arată perfect în rochia ei roșie spectaculoasă. Aceasta a așteptat cu zâmbetul pe buze să fie aranjată de către soțul ei pentru seria de fotografii, ca mai apoi să pozeze împreună în fața fotografilor.

Amal Clooney a strălucit pe covorul roșu într-o rochie cu trenă lungă, de culoare roșie. Soția actorului a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc și o geantă tip clutch în aceeași nuanță. În timp ce părul l-a păstrat într-o coafură naturală și lejeră, machiajul vedetei a fost unul de impact.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Evenimentul a fost organizat pentru a aduce un omagiu celor 2022 de persoane premiate de Kennedy Center, care au fost alese pentru contribuțiile lor de o viață la cultura americană. Alături de George, cântăreața Amy Grant, legendara cântăreață de soul, Gladys Knight; compozitoarea americană de origine cubaneză Tania León și trupa irlandeză de rock U2, Bono, The Edge, Adam Clayton și Larry Mullen Jr., sunt toți omagiați în acest an

„Crescând într-un orășel din Kentucky, nu mi-aș fi putut imagina niciodată că într-o zi voi fi cel care va sta la balcon la Kennedy Center Honors. Să fiu menționat în același timp cu restul acestor artiști incredibili este o onoare. Este o surpriză cu adevărat emoționantă pentru întreaga familie Clooney”, a declarat George în timpul evenimentului.

În urmă cu ceva timp, George Clooney declara că era un burlac convins și nu s-ar fi gândit la căsătorie sau copii. Cu toate acestea, după ce a cunoscut-o pe Amal, toată viața acestuia s-a schimbat radical:

„Ascultați, nu am vrut să mă căsătoresc. Nu am vrut să am copii. Și apoi această ființă umană extraordinară a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Apoi am știut din momentul în care am întâlnit-o că totul va fi diferit”, i-a spus el lui Marc Maron în podcastul său WTF With Marc Maron în noiembrie 2021.

Citește și:
De ce ar fi divorțat Paula Seling, după 17 ani de căsătorie

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people