Gestul inedit cu care Anca Serea și-a surprins soțul de ziua lui de naștere. Adi Sînă a împlinit 47 de ani: „În timp ce el era plecat de acasă…”

Pe 18 aprilie Adrian Sînă a împlinit 47 de ani.

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Anca Serea și Adrian Sînă au vorbit mereu cu sinceritate despre povestea lor de dragoste, dar și despre clipele dificile pe care le-au întâmpinat de când sunt împreună. Fosta prezentatoare are o relație foarte apropiată cu fanii de pe rețelele de socializare și de multe ori le dezvăluie chiar și aspecte picante din relația cu soțul ei.

Într-un interviu acordat recent, Anca Serea a dezvăluit ce surpriză i-a pregătit soțului ei, Adrian Sînă, care pe 18 aprilie a împlinit 47 de ani.

„Îl surprind în fiecare zi cu iubirea mea! Am amenajat un colț al casei. Ne doream să îl amenajăm amândoi! În timp ce el era plecat de acasă am chemat echipa și în aproape 2 ore am ales mobila, accesoriile, covorul și așa mai departe! I-am pus un bilețel. Ne cunoaștem destul de bine și cam știm ce ne dorim! Eu zic că nu ne trebuie neapărat o zi foarte specială ca să ne celebrăm, să ne arătăm susținerea și respectul! De câte ori știm că celălalt își dorește ceva ne facem mici surprize! Spre exemplu, el când pleacă în călătorii îmi aduce, de regulă, pantofi. Îmi mai cumpără din când în când câte o geantă. Depinde! Flori îmi ia foarte multe. Pantofi și un buchet de flori! (n.red. – i-a luat ultima oară de ziua ei) La mine e simplu, cam știe ce îmi place. Fără dar și poate copiii sunt cel mai frumos dar! Familia noastră frumoasă este un cadou reciproc!”, a dezvălui Anca Serea pentru Ego.ro.

Anca Serea și Adi Sînă, la un pas de divorț

Despre căsnicia sa cu Adi Sînă, Anca a dezvăluit detalii în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Întrebată de prezentatoare dacă gelozia i-a pus căsnicia în pericol, vedeta a recunoscut că ea și soțul ei au fost în pragul divorțului la un moment dat.

Acum, ea a elucidat faptul că gelozia nu a fost, de fapt, motivul care a determinat-o pe prezentatoarea TV să dorească să încheie căsnicia cu artistul.

„Cred că aș fi necinstită să spun că gelozia, eu m-am dus singură în pragul acela, pentru că noi oamenii suntem responsabili de sentimentele noastre, de acțiunile noastre, de deciziile pe care le luăm. Eu, vizavi de căsnicia pe care o am alături de Adi, consider că am ars mai multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-ar fi pregătit vreodată vizavi de relația cu un artist, care este cu suișuri și coborâșuri și intensă. Cred că au fost niște sentimente de gelozie firești, dar niciodată alimentate de el. Vizavi de ce ați povestit dumneavoastră, vizavi de controlatul telefoanelor și al lucrurilor intime, nu aș face niciodată în primul rând din respect pentru mine ca femeie, nici el nu obișnuiește să facă asta”, a zis Anca Serea, conform wowbiz.ro.

De asemenea, Anca Serea a continuat și a dezvăluit ce ce ea și partenerul ei au fost în pragul divorțului. Deși gelozia nu s-a aflat printre motive, vedeta a declarat că, într-un final, au reușit să treacă peste acel moment.

„Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului, cred că mai degrabă mă supără faptul că nu este atât de prezent atunci când eu îmi doresc. De altfel, este normal. Unul a fost real, dar nu a fost un motiv întemeiat practic, mi-am dat seama după îndelungi discuții că avem foarte multe motive să mergem mai departe și dacă nu s-a întâmplat atunci înseamnă că nu a fost nimic serios sau nimic grav”, a mai declarat Anca Serea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și:
Cu ce se confruntă Ana Baniciu, însărcinată în 6 luni. Artista a fost mai sinceră ca oricând: „Eu aș exagera, doar că…'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people