Gestul făcut de Marc Anthony pentru soția sa, Nadia Ferreira

Marc Anthony și-a sărutat pasional soția la gala Latin Billboard Music Awards.

Gestul făcut de Marc Anthony pentru soția sa, Nadia Ferreira

Marc Anthony a sărutat-o dulce pe soția lui, Nadia Ferreira la sosirea la gala Latin Billboard Music Awards 2023 din Florida. Cântărețul în vârstă de 55 de ani și Nadia, în vârstă de 24 de ani, care au anunțat nașterea primului lor copil împreună în luna iunie, s-au sărutat în timp ce pășeau pe covorul albastru la ceremonia de decernare a premiilor care a avut loc la University Of Miami, Watsco Center din Coral Gables. Nadia Ferreira a fost prezentatoare, joi, la Latin Billboard Music Awards.

Marc Anthony, sărut pasional cu Nadia Ferreira

Artistul a arătat elegant într-un costum verde-oliv închis, în timp ce stătea alături de Nadia, care a uimit într-o rochie verde deschis fără bretele, cu o despicătură înaltă pe coapse. Marc Anthony și-a completat look-ul cu o cămașă neagră și a accesorizat-o cu ochelari de soare negri asortați.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

De asemenea, Nadia Ferreira a uimit în ținuta ei în culori asortate, care prezenta ornamente complicate și o trenă lungă. Ea și-a completat ținuta cu sandale argintii cu toc și a accesorizat-o cu cercei strălucitori și un colier identic. Nadia și-a lăsat părul lung și închis la culoare în bucle ondulate sub umeri.

Marc Anthony a fost onorat luna trecută cu o stea pe Hollywood Walk of Fame și a fost însoțit în timpul ceremoniei de soția sa și de cel mai bun prieten al lui, starul internațional de fotbal David Beckham, în vârstă de 48 de ani. Artistul este nașul fiului lui David, Cruz Beckham, în vârstă de 18 ani, care a fost și el prezent. Printre ceilalți membri ai familiei prezenți la eveniment s-au numărat Ryan Adrian Muñiz și Cristian Muñiz, doi dintre băieții lui Anthony.

sursa: Profimedia

Cântărețul are șapte copii, inclusiv gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, cu fosta lui soție, Jennifer Lopez. Artista și Marc Anthony s-au căsătorit în 2004 și au divorțat în 2014. Acesta a mai fost căsătorit anterior cu Dayanara Torres și cu modelul Shannon De Lima.

Cei doi au devenit părinți

Nadia și Marc Anthony au anunțat de Ziua Îndrăgostiților că așteaptă primul lor copil împreună. Ei și-au împărtășit vestea fericită cu o fotografie a burticii în creștere a modelului, care a fost postată pe conturile lor de Instagram.

„Cel mai bun cadou de Sfântul Valentin din toate timpurile!!!”, s-a bucurat ea, înainte de a adăuga în spaniolă: „Mulțumesc, Doamne, pentru această mare binecuvântare din viața noastră”.

Anunțul cuplului a venit la doar două săptămâni după ce s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase cu vedete pe 28 ianuarie la Miami.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people