Gestul emoționant făcut de colegii lui Nosfe, după moartea artistului

Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, anunțul decesului său fiind făcut de colegii săi de trupă de la Șatra Benz.

Gestul emoționant făcut de colegii lui Nosfe, după moartea artistului

Nosfe, unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi din ultimii ani, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani în seara de 15 spre 16 octombrie. Vestea morții sale a șocat pe toată lumea, colegii săi de breaslă făcând anunțul pe rețelele de socializare. În urma acesteia, mulți artiști, prieteni și apropiați ai lui Nosfe, au făcut un gest emoționant în amintirea sa.

Gestul făcut de artiști în urma morții lui Nosfe

Colegii lui Nosfe de la Șatra Benz au anunțat vestea teribilă pe paginile de Facebook și Instagram, internetul fiind asaltat ulterior cu mesaje de condoleanțe pentru familie și imagini cu regretatul artist. Membrii trupei au transmis că se află într-o situație foarte delicată și nu pot oferi mai multe informații momentan.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul postat de trupă, pe rețelele de socializare.

În urma mesajului postat de Șatra Benz, zeci de artiști de la noi au publicat mesaje cu condoleanțe, iar unii și-au schimbat fotografiile de profil cu cea a lui Nosfe. Juno, TJ Miles, Nane, Rava, Amuly, Nicole Cherry, Speak, Cristina Ștefania, Alina Eremia și mulți alții au postat fotografii cu artistul, alături de mesaje pline de regret.

sursa: Instagram
sursa: Instagram
sursa: Instagram
sursa: Instagram

Care ar fi fost cauza decesului

Nosfe s-a stins din viață în noaptea de 15 spre 16 octombrie, după ce urcase pe scenă în urmă cu câteva ore și a susținut un concert alături de membrii trupei Șatra Benz în Capitală. După ce au circulat mai multe zvonuri referitoare la cauza decesului, colegii artistului au dezvăluit că acesta a suferit un infarct.

„Vă rugăm, nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, este anunțul făcut de Șatra Benz.

sursa: Instagram

Potrivit unui comunicat oficial din partea Poliției, cea care a anunțat decesul artistului a fost chiar soția acestuia. Mădălina a sunat la serviciul de urgență 112 după ce soțul ei a căzut din picioare în timp ce se afla acasă și nu a mai reacționat. La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție și Ambulanță.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliția Ilfov.

Citește și:
Motivul pentru care Angelina Jolie și-a dorit să scape de Chateau Miraval, domeniul deținut alături de Brad Pitt

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people