Gerard Pique vorbește pentru prima dată despre relația sa cu Clara Chia Marti: „Sunt o marionetă”

Gerard Pique a făcut primele declarații despre relația sa cu Clara Chia Marti.

Gerard Pique vorbește pentru prima dată despre relația sa cu Clara Chia Marti: „Sunt o marionetă”

Gerard Pique a vorbit pentru prima dată în public despre relația sa cu iubita sa Clara Chia, recunoscând că ea este cea care ține frâiele în relația lor. Fostul jucător al Barcelonei, în vârstă de 36 de ani, s-a despărțit de Shakira în iunie 2022, după 11 ani împreună, pe fondul unor acuzații că a înșelat-o. Luna trecută, fostul fotbalist a oficializat relația cu Clara printr-o fotografie postată pe Instagram.

Gerard Pique, primele declarații despre relația cu Clara Chia Marti

Acum, într-o discuție în direct cu streamerul spaniol Ibai Llanos, Gerard a mărturisit că iubita lui îi alege ținutele pentru el atunci când merg împreună la cumpărături, comparându-se cu o „marionetă”. Streamerul l-a întrebat dacă mai ține pasul cu tendințele modei de când s-a retras din fotbalul profesionist la începutul acestui sezon. Pique a răspuns că tânăra de 23 de ani este cea care decide ce haine să poarte și le cumpără pentru el.

„Adevărul este că mă duc cu iubita mea la magazine și ea mi le cumpără. Sunt o marionetă”, a declarat Gerard Pique.

Săptămâna trecută, Gerard și Clara au fost filmați împreună la cumpărături pe străzile capitalei catalane. De asemenea, Gerard a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre fosta lui parteneră, Shakira, cu care are și doi copii. Potrivit DailyMail, fostul forbalist a declarat într-un interviu pe Youtube că Shakira este cea mai faimoasă persoană din afara lumii fotbalului cu care a luat contact.

„Mă gândesc la urmăritorii de pe Instagram și da, aș spune Shakira din acest motiv. Asta dacă nu are legătură cu fotbalul, pentru că eu cred că Ronaldo este persoana cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram din lume în acest moment.”, a spus Pique.

Avocatul lui Pique l-a lăudat recent pe fotbalistul retras și pe fosta cântăreață Shakira pentru că au dat dovadă de „mare inteligență” în modul în care și-au rezolvat despărțirea. Cei doi și-au scutit cei doi copii de o bătălie juridică dăunătoare, confirmând în noiembrie anul trecut că au încheiat un acord privind custodia copiilor, după negocieri protejate și semnarea acordului la un tribunal din Barcelona în luna următoare.

Citește și:
Ce decizie a luat Theo Rose cu privire la cariera ei după ce va deveni mamă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people