Gerard Pique rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Shakira: „Continui să fac ceea ce vreau”

Gerard Pique a vorbit deschis pentru prima dată despre despărțirea de Shakira și a dezvăluit ce planuri de viitor are.

Gerard Pique rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Shakira: „Continui să fac ceea ce vreau”

Gerard Pique a vorbit deschis, pentru prima oară, despre despărțirea sa de Shakira, la nouă luni după ce cuplul și-a anunțat separarea. Fotbalistul retras din activitate, în vârstă de 36 de ani, a explicat într-un interviu pentru El Pais că, în urma separării lor, își îndreaptă atenția către cei doi băieți pe care îi are împreună cu vedeta.

Gerard Pique a vorbit deschis despre despărțirea de Shakira

Gerard Pique a confirmat că este „foarte fericit” în relația cu noua sa iubită, Clara Chia Marti, în vârstă de 24 de ani. De asemenea, sportivul își dorește acum să se concentreze pe copii și a declarat că aceasta este responsabilitatea lui ca tată.

„Toată lumea are responsabilitatea de a încerca să facă ceea ce este mai bine pentru copiii săi. Este vorba de a-i proteja”, a declarat Gerard pentru publicația citată. „Aceasta este treaba tuturor părinților care au copii. Pe asta mă concentrez și asta este treaba mea ca tată. Continui să fac ceea ce vreau. În ziua în care voi muri, voi privi înapoi și voi spera că am făcut întotdeauna ceea ce am vrut. Vreau să fiu fidel față de mine însumi. Nu am de gând să cheltui bani pentru a-mi curăța imaginea”, a adăugat el.

De asemenea, Gerard Pique a subliniat faptul că are aproape oameni pe care îi iubește și care îl susțin, motiv pentru care își va îndrepta energia către lucrurile și persoanele care contează mult pentru el. Într-un interviu pentru El món a Rac1, el a spus

„Luăm deciziile pe care le considerăm cele mai bune. Cred că până la urmă singurul lucru care contează este că sunt bine copiii mei.”

Shakira și Gerard Pique au fost împreună mai bine de zece ani și au împreună doi fii, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, de 8 ani, înainte de a se despărți în iunie anul trecut. La câteva luni după despărțire, Shakira a lansat o piesă controversată intitulată „BZRP Music Sessions #53”, în care l-a ironizat pe Gerard pentru că ar fi înșelat-o cu Clara Chia în timp ce erau încă împreună. Pique a fost nevoit ulterior să se confrunte cu ironiile lansate de numeroșii fani ai partenerei sale de viață, care au susținut-o pe aceasta după separare. Pentru Shakira, anul trecut s-a dovedit cu atât mai dificil cu cât cântăreața de origine columbiană a fost acuzată de statul spaniol de evaziune fiscală, aceasta pretinzând că nu locuiește în Barcelona pentru a evita să plătească taxe guvernului spaniol. Pe fundalul procesului care i-ar fi putut dăuna grav reputației, Shakira a fost nevoită să se confrunte și cu zvonurile privind infidelitățile partenerului său de viață, presa speculând la un moment dat că artista a fost cea care și-a dat seama că este înșelată atunci când din casa ei au dispărut felurite tipuri de mâncare pe care partenerul său, un sportiv cu o dietă strictă, nu le-ar fi putut consuma.

Citește și:
Cum răspunde Lidia Buble celor care o jignesc și îi critică aspectul fizic: „Naturalețea este pe cale de dispariție'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people