Gerard Pique, pregătit să anunțe „logodna” cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

Gerard Pique ar fi pregătit să anunțe logodna cu iubita sa, Clara Chia Marti, după ce zvonurile s-au învârit în jurul relației dintre Shakira și Lewis Hamilton.

Gerard Pique, pregătit să anunțe "logodna" cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

Gerard Pique este pe cale să anunțe „logodna” cu iubita sa Clara Chia, după ce fosta sa parteneră, Shakira, a stârnit zvonuri legate de o relație cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton. Cuplul, care și-a făcut publică povestea de dragoste anul trecut în urma despărțirii fotbalistului de Shakira, nu s-a sfiit să se afișeze cu fiecare ocazie. Surse apropiate de Clara Chia și Pique susțin că cei doi plănuiesc să se căsătorească și că o vor face în decurs de o lună.

Gerard Pique și Clara Chia Marti se căsătoresc?

Cântăreața sud-americană s-a despărțit vara trecută de iubitul ei, Gerard Pique, în vârstă de 36 de ani, pe fondul acuzațiilor că acesta ar fi înșelat-o cu femeia cu care a ajuns să se întâlnească în urma despărțirii, Clara Chia Marti, în vârstă 24 de ani.

După o despărțire cu scandal, Pique a continuat relația cu Clara Chia, în timp ce Shakira a fost surprinsă alături de mai multe pesoane celebre. În ultima perioadă, zvonurile se învârt în jurul artistei și pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton. Cei doi au fost surprinși în repetate rânduri împreună, iar sursele susțin că sunt „la început de relație'.

După ce Shakira și Hamilton au fost subiectul principal în ultimele zile, Pique și Clara Chia Marti par să își ducă relația la un nou nivel. Presa spaniolă notează că fostul fotbalist este pe cale să anunțe logodna cu iubita sa, chiar la nunta fratelui său, Marc.

Gerard Pique și Clara Chia se vor căsători. Fostul fotbalist și iubita sa au luat această decizie foarte importantă. De asemenea, au planificat momentul ideal pentru a face publică vestea cea bună. Anunțul va fi făcut la o altă dată importantă pentru Pique, nunta fratelui său Marc, care se va căsători cu iubita sa din copilărie, Maria, pe 24 iunie.”, notează presa spaniolă.

Shakira a vorbit despre infidelitate

La începutul lunii, Shakira a discutat sincer despre relații, după despărțirea dureroasă de fostul fotbalist spaniol. Vorbind la gala inaugurală Women in Latin Music, artista a abordat un subiect sensibil, cel al fidelității în relație.

„Nu contează atât de mult dacă cineva este fidel sau nu; ceea ce contează cu adevărat este dacă o să continui să fii fidel ție însuți. Când m-am simțit cea mai pierdută, muzica a fost cea care m-a pus pe drumul înapoi către mine însămi. Vine un moment în viața fiecărei femei când nu mai depinde de cineva pentru a se iubi sau a se accepta așa cum este. Căutarea celuilalt este înlocuită de căutarea de sine, când dorința de a fi perfectă este înlocuită de dorința de a fi autentică”, a spus artista.

Shakira s-a adresat femeilor de pretutindeni, spunând că, în calitate de grup, „femeile sunt mult mai puternice decât credem. Suntem mai curajoase decât credem că suntem. Cred că suntem, de asemenea, mai independente decât am fost învățate să fim. Ce femeie nu a trecut prin experiența de a căuta atenție, afecțiune sau aprobare din partea altora și a uitat de ea însăși? Mi s-a întâmplat și mie.”.

Citește și:
Descoperă cum are grijă Victoria Beckham de tenul său. Procedura costă peste 800 de dolari

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people