Gerard Pique, înșelat de Clara Chia Marti cu fostul lui antrenor, Pep Guardiola?

Gerard Pique este în mijlocul unui nou scandal, după ce ar fi fost înșelat de iubita lui, Clara Chia Marti, cu fostul său antrenor, Pep Guardiola.

Gerard Pique, înșelat de Clara Chia Marti cu fostul lui antrenor, Pep Guardiola?

Potrivit unui reportaj al ziarului spaniol Sport, controversa din triunghiul amoros dintre fotbalistul Gerard Pique, fosta sa iubită, Shakira, și noua sa parteneră, Clara Chia, are o nouă actualizare. Sportivul și iubita lui, în vârstă de 23 de ani, au ajuns, din nou, în centrul atenției din cauza unei acuzații de infidelitate. Presa internațională relatează faptul că relația celor doi atârnă de un fir de ață, după ce Clara Chia l-ar fi înșelat pe Pique cu fostul lui antrenor spaniol, Pep Guardiola.

Clara Chia l-ar fi înșelat pe Gerard Pique cu fostul lui antrenor

Cotidianul sportiv relatează că iubita fotbalistului ar fi fost văzută alături de fostul antrenor al FC Barcelona, Pep Guardiola, în timp ce se întâlnea și cu fundașul clubului. Deși ar părea că lucrurile nu pot fi mai complicate de atât, relația secretă cu Guardiola ar fi apărut în urma unei alte aventuri pe care Gerard Pique o avea cu un avocat, ceea ce a dus la răzbunarea Clarei, după cum relatează Inside Sport.

La doar câteva zile după ce a comentat modul în care fanii Shakirei l-au tratat după ce au apărut zvonurile de infidelitate și a făcut publică relația cu Clara, Gerard pare să fie din nou în încurcătură. Utilizatorii rețelelor de socializare, inclusiv fanii înfocați ai Shakirei, dar și pasionații de fotbal, au lăsat sute de mii de mesaje referitoare la situația în care se află acum fotbalistul.

Atât Pique, cât și Clara nu au răspuns încă la aceste afirmații, însă fanii par mai curioși de o reacție din partea Shakirei. În cadrul emisiunii lui Gerard Romero de la începutul acestei săptămâni, câștigătorul Cupei Mondiale a făcut o remarcă interesantă cu privire la obsesia oamenilor pentru acceptare și la necesitatea unei comunități mai curajoase și mai tolerante.

„Oameni de 15, 18, 30 de ani care caută aprobarea celorlalți pentru a face ceea ce vor… Dar în ce fel de lume trăim? Cu filtrele de Instagram care spun că ‘trebuie să arăt mai bine’… Lăsați oamenii să facă ce vor. Oamenii pur și simplu nu înțeleg”., a spus Pique.

El a răspuns, de asemenea, la întrebările presei cu privire la viața sa privată și și-a justificat poziția afirmând că fiecare are libertatea de a-și conduce viața conform propriilor norme. El susține libertatea de a alege și îi încurajează pe admiratorii săi să își trăiască viața după propriile reguli.

„Suntem născuți pentru a face ce vrem. Dacă nu sunt de acord, nu-mi pasă. Dacă ești faimos, încearcă să îți găsească defecte. Dacă ai succes, este pentru că ai mulți bani. Dacă nu ai succes, ești un ratat. Este întotdeauna la fel. Trăiește-ți viața”, a mai declarat sportivul.

De asemenea, Pique a vorbit deschis și despre despărțirea de Shakira. Fotbalistul retras din activitate a explicat într-un interviu pentru El Pais că, în urma separării lor, își îndreaptă atenția către cei doi băieți pe care îi are împreună cu vedeta.

„Toată lumea are responsabilitatea de a încerca să facă ceea ce este mai bine pentru copiii săi. Este vorba de a-i proteja”, a declarat Gerard pentru publicația citată. „Aceasta este treaba tuturor părinților care au copii. Pe asta mă concentrez și asta este treaba mea ca tată. Continui să fac ceea ce vreau. În ziua în care voi muri, voi privi înapoi și voi spera că am făcut întotdeauna ceea ce am vrut. Vreau să fiu fidel față de mine însumi. Nu am de gând să cheltui bani pentru a-mi curăța imaginea”, a adăugat el.

Citește și:
De ce Nicole Cherry refuză să participe la America Express: „Decât să nu fiu drăguță și oamenii să-și schimbe părerea…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people