Gerard Pique, călătorie în Miami. Când își va vizita sportivul copiii

Gerard Pique urmează să își viziteze copiii în Miami, după ce Shakira s-a mutat cu aceștia definitiv în SUA.

Gerard Pique, călătorie în Miami. Când își va vizita sportivul copiii

Shakira pare să se simtă foarte bine cu noua ei viață din Miami, Florida, după despărțirea de fostul fotbalist Gerard Pique. Cei doi s-au separat după ce acesta ar fi înșelat-o pe cântăreața pop cu noua sa parteneră, Clara Chia. După o lungă perioadă de scandaluri, Shakira s-a mutat la Miami împreună cu cei doi copii și există deja numeroase dovezi că se bucură de viața în Statele Unite ale Americii.

Au trecut două săptămâni de când Shakira a ajuns în Statele Unite. Mutarea a fost deja făcută în avans, atât în ceea ce privește organizarea și planificarea, cât și cum arată noua ei vilă din Miami. În plus, Miami Country Day a fost locul ales pentru ca cei doi copii ai ei să își urmeze studiile, unul dintre cele mai bune și mai exclusiviste din oraș.

Dincolo de adaptarea la noua viață, Shakira și cei doi copii par să se bucure din plin de atracțiile orașului. Recent, vedeta a fost surprinsă cu băieții ei la un meci, unde s-au distrat de minune. Cu toate acestea, liniștea cântăreței ar putea fi spulberată în curând întrucât fostul ei partener și tatăl celor doi copii urmează să ajungă în Miami pentru a petrece timp împreună.

Gerard Pique își va vizita copiii în Miami

Conform înțelegerii fostului cuplu, acesta are la dispoziție 10 zile în fiecare lună pentru a le petrece alături de copii. Pique nu va fi însoțit de Clara Chia, lucru cerut de Shakira, dar se așteaptă ca întâlnirea de la Miami să fie tensionată, după cum au confirmat avocații lui Pique jurnalistelor Laura Fa și Lorena Vazquez. În plus, potrivit Vanitatis, Shakira și Pique s-ar fi certat înainte de călătoria la Miami, deoarece fostul fotbalist era supărat că artista a decis să devanseze călătoria.

Conform ziarului spaniol La Vanguardia, emisiunea Y ahora Sonsoles susține că Pique și-a ales deja data călătoriei. Vázquez a explicat, de asemenea, că în aceeași săptămână, avocații lui Pique și ai Shakirei se vor întâlni pentru a discuta diverse detalii economice, inclusiv activitățile extrașcolare ale copiilor lor.

„Săptămâna aceasta, Pique s-a întâlnit cu avocatul său și a planificat data călătoriei pentru a se reîntâlni cu copiii săi. Va avea loc la sfârșitul lunii. Cine va plăti, cum va fi plătit, tipurile de activități pe care le-ar face copiii, etc.”, a declarat jurnalista Lorena Vázquez în limba spaniolă, potrivit Hola.

Mutarea Shakirei la Miami vine după săptămâni lungi de planificare. Se pare că unul dintre motivele pentru care Shakira și Pique au fost nevoiți să ajungă în instanță a fost faptul că cei doi nu au reușit să ajungă singuri la un acord privind custodia, aspect pe care l-au rezolvat după mai multe întâlniri la tribunal. În urma mutării la Miami, Shakira a transmis presei o declarație în care a cerut să respecte intimitatea copiilor ei și să le acorde șansa de a duce o viață cât mai normală.

„Prieteni respectați, jurnaliști și instituții media. În această perioadă de schimbare în viața mea ca persoană publică, este de înțeles că există o curiozitate permanentă din partea presei în jurul meu și al familiei mele. Cu toate acestea, copiii mei, Milan și Sasha, au îndurat un an foarte dificil, suferind o hărțuire și o persecuție neîncetată și fără alinare din partea paparazzilor și a mai multor instituții media din Barcelona. Acum, că încep o nouă viață, implor mass-media, în numele copiilor mei, să respecte dreptul lor la intimitate. Vă implor să vă abțineți de la a-i urmări la intrarea și ieșirea din școala lor, de a-i aștepta la ușa casei noastre sau de a-i urmări la activitățile lor extrașcolare și recreative, așa cum a făcut mass-media în Barcelona, cu intenția de a capta fotografii sau de a crește audiența”, a transmis Shakira pe rețelele de socializare, într-o declarație publică.

Citește și:
Ce decizie au luat Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, cu privire la copilul lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people