Gerard Butler, surprins în ipostaze romantice alături de o femeie cu 25 de ani mai tânără decât el

Gerard Butler a fost surprins alături de fotomodelul Penny Lane, mai tânără cu 25 de ani decât el.

Gerard Butler, surprins în ipostaze romantice alături de o femeie cu 25 de ani mai tânără decât el

Gerard Butler și Penny Lane păreau să fie foarte îndrăgostiți unul de celălalt în timp ce se plimbau și luau masa împreună în Londra. Actorul în vârstă de 54 de ani și modelul de la Sports Illustrated în vârstă de 29 de ani au fost văzuți plimbându-se și arătându-și afecțiunea înainte de a se opri la un restaurant din zona Primrose Hill.

Gerard Butler și Penny Lane, surprinși la o întâlnire în Londra

Cei doi au fost fotografiați sosind pe biciclete separate, pe care le-au parcat una lângă cealaltă și au stat de vorbă scurt timp înainte de a porni la plimbare. Butler și Lane au mers umăr la umăr până la restaurant, iar fotomodelul și-a pus mâna pe umărul lui în timp ce mergeau.

Foto: Profimedia

La un moment dat, Lane s-a oprit și și-a pus ambele mâini pe umerii lui, oferindu-i un scurt masaj. În alt moment al plimbării, Butler părea să-și arate talentul actoricesc, aplecându-se jos aproape de pământ, făcând o grimasă și întinzându-și larg mâinile. Între timp, Penny Lane se uita la el și râdea. Gerard Butler și fotomodelul nu au fost văzuți ținându-se de mână, dar ea s-a oprit pentru scurt timp și și-a pus mâna pe pieptul lui în timp ce el zâmbea.

Foto: Profimedia

Cei doi au ajuns în cele din urmă la un restaurant, unde s-au așezat unul în fața celuilalt și au continuat să râdă în timp ce sorbeau din băuturi și luau masa împreună. Actorul din „P.S. I Love You” și modelul au comandat câteva bunătăți înainte de a-și continua conversația. În timpul mesei, actorul și-a pus brațul pe umărul ei în timp ce ea râdea.

Foto: Profimedia

Atât Penny Lane, cât și Gerard Butler au purtat ținute casual pentru întâlnirea de zi, actorul fiind îmbrăcat într-un costum bej din două piese, cu nasturi, și pantaloni asortați. El a completat ținuta cu pantofi sport albi, ochelari de soare tip aviator și o pălărie gri de tip newsboy. Fotomodelul a ales să poarte o pereche de pantaloni de yoga și un hanorac gri cu glugă, peste care a pus o jachetă de piele neagră. Ea și-a accesorizat ținuta simplă cu pantofi sport albi și o geantă neagră de piele.

Penny Lane este originară din Cheshire, Anglia, și este model de la vârsta de 16 ani, conform biografiei sale de la Sports Illustrated Swimsuit. Pe lângă modeling, ea se bucură de „sporturi extreme, cum ar fi cursele de mașini și înotul, sau poate fi găsită gătind în bucătărie.” Ea postează frecvent despre cariera ei de model și călătorii, astfel că nu este clar când a avut ultima relație.

Gerard Butler a fost anterior într-o relație de nouă ani cu designerul de interioare și modelul Morgan Brown. Cei doi au stârnit primele zvonuri legate de o relație în 2014, dar s-au despărțit în 2016 și 2020. Au fost fotografiați bucurându-se de o întâlnire pe plajă în octombrie 2021, așa că nu este clar când s-au despărțit definitiv.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people