Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, lansează cel de-al doilea sezon al reality show-ului său

„I Am Georgina” revine pe Netflix cu cel de-al doilea sezon!

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, lansează cel de-al doilea sezon al reality show-ului său

I Am Georgina, reality show-ului care urmărește viața Georginei Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, continuă cu un nou sezon. Premiera va avea loc pe 24 martie, pe platforma de streaming Netflix. Anunțul a fost făcut chiar de către Georgina, care a postat pe contul său de Instagram și trailer-ul show-ului.

„CINE NAIBA ESTE GEORGINA. #SoyGeorgina se întoarce pe 24 martie”, a scris iubita lui Ronaldo în descrierea postării.

Clipul video de aproximativ un minut o surpinde pe vedetă în diverse ipostaze, încercând să expună fațetele multiple ale personalității sale, dar și rolurile pe care aceasta le are în viața de zi cu zi. Astfel că, o putem vedea pe Georgina pe tocuri, îmbrăcată într-o rochie elegantă cu pene, în timp ce folosește o bandă de alergat, plimbându-și copilul într-un cărucior, din nou într-o ținută spectaculoasă, etalându-și una dintre poșetele de brand sau făcând baie într-o cadă cu diamante.

„Alătură-te Georginei Rodriguez – mamă, influencer, femeie de afaceri și partenera lui Cristiano Ronaldo – în acest portret emoționant și profund al vieții sale”, se arată în descrierea reality-show-ului Netflix.

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo s-au mutat recent în Arabia Saudită, după ce fotbalistul a acceptat oferta clubului Al Nassr. Celor doi li s-a permis să locuiască împreună, deși legile țării interzic cuplurilor necăsătorite să coabiteze.

Cristiano Ronaldo va evolua la clubul sportiv Al-Nassr din Arabia Saudită până în 2025. În această perioadă, jucătorul în vârstă de 38 de ani va câștiga aproximativ 200 de milioane de euro pe an.

„Istoria se scrie. Acesta este un transfer care, nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes mult mai mare decât până acum, dar va inspira și campionatul nostru, națiunea și următoarele generații, băieți și fete, să devină cele mai bune versiuni ale lor. Cristiano, bine ai venit în noua ta casă”, a fost mesajul celor de la Al-Nassr la momentul respectiv.

Citește și:
Madonna ar avea un nou iubit. Cine este tânărul în vârstă de 29 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people