Georgina Rodriguez, dezvăluiri în lacrimi despre pierderea fiului său

„I Am Georgina” revine pe 24 martie cu cel de-al doilea sezon!

Georgina Rodriguez, dezvăluiri în lacrimi despre pierderea fiului său

Noul trailer al celui de-al doilea sezon al reality show-ului I Am Georgina ne-o prezintă pe iubita lui Cristiano Ronaldo extrem de vulnerabilă și de onestă. În clipul video lansat recent, Georgina Rodriguez vorbește despre perioada dificilă de anul trecut, când unul dintre gemenii săi a murit la naștere.

„Viața este grea, viața merge înainte”, a mărturisit Georgina în timp ce pe fundal rula o imagine cu aceasta și cu fiica ei, Bella Esmeralda. „Am motive să merg mai departe și să fiu puternică”, a mai adăugat iubita lui Ronaldo.

Aceasta a vorbit și despre partenerul său, și despre modul în care fotbalistul a ajutat-o să depășească momentele dramatice.

„Cris m-a încurajat cu adevărat să îmi continui planurile. Mi-a spus: „Gio, continuă-ți viața, îți va face bine.” Prioritatea mea în acest moment sunt copiii mei și familia mea. Sunt atât de fericită și de recunoscătoare.”

De asemenea, trailer-ul prezintă și câteva secvențe surprinse de ziua de naștere a Georginei, când Ronaldo a cheltuit mii de lire sterline pentru un spectacol de lumini și lasere proiectat pe celebrul turn Burj Khalifa din Dubai.

„Este foarte greu să mă surprinzi. Cristiano este foarte grijuliu, foarte bun cu mine. Cristiano este dragostea vieții mele”, a mărturisit Georgina Rodriguez.

Nu este însă pentru prima oară când Georgina vorbește despre pierderea fiului său. Într-un interviu recent acordat revistei ELLE Spania, Rodriquez a mărturisit că 2022 a fost cel mai „complicat” an din viața ei.

„Cel mai fericit moment a devenit în același timp și cel mai trist. Este un lucru care mă va însoți toată viața și pe care nu vom putea să îl uităm”, a declarat iubita lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez au trecut prin momente dramatice anul trecut, după ce modelul a născut prematur, iar unul dintre gemeni a murit. Anunțul a fost făcut de către fotbalist pe contul său de Instagram.

„Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă puterea să trecem peste acest moment cu un pic de speranţă şi fericire.'

Citește și:
Cum a reacționat Gerard Pique, după ce a fost întrebat despre piesa de despărțire a Shakirei

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people