Georgina Rodriguez, declarații emoționante despre pierderea fiului său

„Cel mai fericit moment a devenit în același timp și cel mai trist”, a declarat Georgina Rodriguez.

Georgina Rodriguez, declarații emoționante despre pierderea fiului său

Într-un interviu recent acordat revistei ELLE Spania, Georgina Rodriquez a vorbit deschis despre moartea fiului său, mărturisind că 2022 a fost cel mai „complicat” an din viața ei.

„Cel mai fericit moment a devenit în același timp și cel mai trist. Este un lucru care mă va însoți toată viața și pe care nu vom putea să îl uităm”, a declarat iubita lui Cristiano Ronaldo, care în luna aprilie și-a pierdut băiețelul nou-născut.

Aceasta a mai adăugat și că se simte norocoasă pentru familia pe care o are alături de Cristiano și că micuții lor sunt cele mai importante persoane din viața ei. Georgina Rodriquez a vorbit și despre relația cu celebrul fotbalist, recunoscând că acesta a ajutat-o să își îndeplinească visurile, însă a subliniat faptul că întotdeauna a fost o femeie extrem de muncitoare. De asemenea, a spus și că nu vrea să uite niciodată de unde vine și că singurul lucru de care are nevoie este dragostea familiei sale.

„Cu siguranță relația cu el mi-a permis să-mi îndeplinesc multe visuri, însă și înainte să-l cunosc, și după, am avut aceeași pasiune pentru tot ce am făcut. Când am fost femeie de serviciu, vânzătoare sau model.”

„Sunt iubita celui mai bun fotbalist din lume, dar nu este nevoie ca oamenii – mulți dintre ei femei – să folosească acest lucru într-un mod peiorativ”, a mai adăugat modelul.

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, au trecut prin momente dramatice în acest an după ce modelul a născut prematur, iar unul dintre gemeni a murit. Anunțul a fost făcut de către fotbalist pe contul său de Instagram.

„Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă puterea să trecem peste acest moment cu un pic de speranţă şi fericire.”

Citește și:
Gerard Pique, surprins alături de noua iubită, înainte să se despartă de Shakira. Imagini cu Clara Chia în casa fotbalistului

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people