Georgina Rodriguez, apariție uimitoare la Festivalul Internațional de Film de la Veneția

Georgina Rodriguez a atras toate privirile pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Veneția.

Georgina Rodriguez, apariție uimitoare la Festivalul Internațional de Film de la Veneția

Georgina Rodriguez a făcut spectacol în timp ce a participat la premiera filmului „Enea” la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Iubita lui Cristiano Ronaldo în vârstă de 29 de ani a arătat uimitor într-o rochie roșie lungă până la podea, care prezenta un bust fără umeri.

Georgina Rodriguez a uimit la Festivalul Internațional de Film de la Veneția

Prin apariția ei, Georgina Rodriguez s-a asigurat că toți ochii erau ațintiți asupra ei în timp ce a pozat pentru fotografi. Ea și-a asortat look-ul elegant cu mănuși albe și lungi, care contrastau perfect cu rochia ei dramatică. Aceasta și-a purtat șuvițele brunete într-un wet look și a accesorizat-o cu un colier choker argintiu dramatic.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Detaliul ce a atras foarte mult atenția asupra look-ului său a fost reprezentat de alegerea încălțămintei. Georgina Rodriguez a purtat o pereche de botine negre, lăcuite și cu toc foarte înalt, care se puteau observa în timp ce își ținea rochia pentru a putea merge.

Foto: Profimedia

În timp ce Festivalul de Film de la Veneția atrage de obicei cele mai mari nume de la Hollywood, vedetele au evitat evenimentul în acest an, deoarece grevele SAG-AFTRA le-au împiedicat să își promoveze munca acolo. Începând cu data de 17 iulie, Hollywood-ul s-a blocat, deoarece membrii sindicatului SAG-AFTRA s-au alăturat Sindicatului Scriitorilor din America și au intrat în grevă din cauza îngrijorărilor tot mai mari legate de utilizarea inteligenței artificiale și a drepturilor reziduale de streaming.

Potrivit Variety, o listă selectă de filme care vor avea premiera la Veneția au obținut derogări provizorii din partea SAG-AFTRA, deoarece sunt producții independente care nu au fost realizate de membri AMPTP. În timpul grevei SAG-AFTRA, care intră în cea de-a 43-a zi de proteste, mulți actori cunoscuți și-au arătat solidaritatea cu actorii aflați în grevă.

La Festivalul Internațional de Film de la Veneția și-au făcut apariția și George Clooney cu soția sa, Amal. Cei doi au sosit marți la Veneția, la Hotelul Cipriani, pentru cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, unde va fi prezentat filmul „The Boys in the Boat”, regizat de Clooney.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, apariție glam la Festivalul de Film de la Cannes

Georgina Rodriguez a obișnuit publicul cu aparițiile sale glam la festivalurile internaționale. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu în luna mai, când și-a pus în evideță silueta la premiera dramei franceze LÉté dernier, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2023. Tânăra a arătat de-a dreptul senzațional în rochia aurie strălucitoare, care era înfrumusețată cu sute de paiete.

Iubita lui Cristiano Ronaldo și-a păstrat părul lucios într-o coadă laterală elegantă la sosirea la evenimentul cinematografic. Corsetul și trena fluidă au atras atenția multora în timp ce a pozat pe covorul roșu. Dungile aurii îndrăznețe de pe centrul rochiei uimitoare au pus în evidență silueta Georginei, care a arătat incredibil pe covorul roșu.

Georgina Rodriguez a adăugat mai multe brățări și cercei argintii pentru a completa look-ul strălucitor, în timp ce o paletă de machiaj glam, incluzând contururi cizelate, i-a pus în valoare frumusețea.

Citește și:
Gina Chirilă, mărturisiri sincere despre gelozie și relația cu Bogdan Vlădău: „Dacă stau și reflectez'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people