George Piștereanu a devenit tată. Soția lui a născut o fetiță

George Piștereanu a devenit tată. Soția lui, Giorgiana Grassu, a născut o fetiță, iar actorul a dezvăluit ce nume special au ales pentru ea.

George Piștereanu a devenit tată. Soția lui a născut o fetiță

George Piștereanu a devenit tată! Soția actorului, Giorgiana (Gigi) Grassu, a născut cu o fetiță. Ea mai are o fată din prima căsătorie. 

Anunțul conform căruia George Piștereanu a devenit tată a fost dezvăluit chiar de către el, pe contul lui personal de Instagram. Vineri, 26 ianuarie, actorul a împărtășit cu fanii faptul că soția lui a născut o fetiță. Cu ocazia asta, el a împărtășit câteva imagini cu fiica lor și a dezvăluit numele special pe care l-au ales pentru cea mică. 

„O prezentăm lumii pe minunata noastră fetiță, Viviene Elle. De fiecare dată când o privesc, rămân fără suflare, iar frumusețea pe care o aduce în viețile noastre este dincolo de cuvinte. Sunt recunoscător soției mele incredibile, care a avut la fel de mult curaj precum copilul nostru. Sunt binecuvântat să fac parte din această călătorie alături de voi”, a fost mesajul transmis de George Piștereanu pe Instagram. 

Foto: Instagram

În luna decembrie, George Piștereanu a vorbit cu emoție despre schimbările care vor avea loc în curând în viața lui. Actorul a dezvăluit că el și partenera lui de viață sunt încântați de venirea pe lume a fetiței lor.  

„Suntem extrem de emoționați și nerăbdători să o întâlnim pe micuța și să o ținem în brațe. În fiecare zi vorbesc cu Giorgi despre această experiență minunată și suntem nerăbdători să începem această călătorie a vieții noastre. Este o senzație unică să știi că vei avea un copil, o viață nouă creată din iubirea noastră. Data estimată a nașterii este la mijlocul lunii ianuarie, iar fiecare zi care trece aduce mai multă emoție și nerăbdare. Putem spune că amândoi trăim o mulțime de emoții și suntem extrem de fericiți pentru această binecuvântare. Fiecare moment și fiecare pregătire pentru sosirea bebelușului ne umple inimile de bucurie. Abia așteptăm să împărtășim aceste emoții și să începem această nouă etapă a vieții noastre împreună”, a spus George Piștereanu pentru fanatik.ro

Actorul a mai mărturisit atunci că nu are temeri foarte mare în legătură cu faptul că va deveni tată și are toată încrederea că el și soția lui se vor descurca de minune.

„Nu m-am gândit niciodată din această perspectivă. Totuși, acum, odată cu apropierea momentului nașterii, realizez că această schimbare va fi profundă și va aduce cu sine o mulțime de noi responsabilități. Cred că cea mai mare grijă ar fi să fiu un tată bun și să pot oferi tot sprijinul și dragostea necesară pentru copilul nostru. Cu toate acestea, sunt convins că, alături de Giorgi și cu ajutorul experienței sale, vom face tot posibilul pentru a ne adapta și a face față cu bine acestei noi responsabilități”, a adăugat actorul pentru sursa citată. 

În luna aprilie a anului 2022, s-a aflat că George Piștereanu s-a căsătorit în secret cu Georgiana Grassu în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Las Vegas. Soția actorului s-a născut în SUA, dar părinții ei sunt români. Ea este instructoare de fitness în America, acolo unde locuiește împreună cu George Piștereanu.

Citește și:
Loredana spune adevăratul motiv pentru care a renunțat la emisiunea Vocea României de la PRO TV: „Mi-am dat seama că…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people