George Clooney, tachinări la adresa prietenului său, Brad Pitt: „Este norocos că încă mai lucrează”

George Clooney și Brad Pitt au participat la Festivalul de Film de la Veneția 2024 pentru a-și promova noul lor film, „Wolfs.”

George Clooney, tachinări la adresa prietenului său, Brad Pitt: „Este norocos că încă mai lucrează”

George Clooney, în vârstă de 63 de ani, a făcut o glumă pe seama vârstei lui Brad Pitt în timp ce promovau noul lor film, Wolfs, la Festivalul de Film de la Veneția 2024. Când Pitt, în vârstă de 60 de ani, a spus că își dorește să lucreze cu oameni pe care îi respectă, Clooney a răspuns:

„Are 74 de ani și este foarte norocos că, la vârsta asta, încă mai lucrează, sincer vorbind.”

Într-o notă mai serioasă, Clooney a adăugat că amândoi sunt norocoși „să aibă un loc de muncă și o carieră.” Prietenia dintre cei doi actori datează încă de la începutul anilor 2000, când au jucat împreună în Ocean’s Eleven.

Tot în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, Brad Pitt și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de partenera sa de viață, Ines de Ramon, devenind astfel „red carpet official” în cultura pop. Relația actuală a lui Pitt a fost, cu siguranță, mai puțin discutată decât precedenta. Unul dintre organizatorii festivalului a declarat că evenimentul a făcut eforturi astfel încât să nu suprapună în program filmul lui Pitt cu cel al Angelinei Jolie (Maria, în care actrița joacă rolul Mariei Callas, în regia lui Pablo Larrain), astfel încât cei doi foști parteneri, aflați de 8 ani într-un proces de divorț, să nu se intersecteze.

George Clooney a apărut la Veneția alături de soția sa, avocata libaneză specializată în drepturile omului Amal Clooney. Aceasta a purtat o splendidă rochie Atelier Versace, decorată cu broderii delicate, și a demonstrat încă o dată că stăpânește arta subtilă a ținutelor pentru covorul roșu la fel de bine cum își face meseria (recent, Amal Clooney a fost implicată în demersurile Curții Criminale Internaționale care cere arestarea liderilor israelieni și palestinieni pentru crime de război și crime împotriva umanității).

Un alt cuplu care a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția a fost cel format din Richard Gere și Alejandra Silva: actorul și specialista în comunicare au etalat pe covorul roșu o serie de gesturi romantice care au făcut ca ținutele celor doi să fie trecute cu vederea.

O altă prezență notabilă și ubicuă de-a dreptul, în așa măsură încât aparițiile ei ar merita un articol în sine, a fost Cate Blanchett. Actrița australiană a purtat o serie de ținute semnate preponderent Armani Prive (brand-ul său de suflet) și Louis Vuitton și ne-a demonstrat încă o dată că nu poate să greșească atunci când își alege vestimentația (cu contribuția însemnată a stilistei ei, Elizabeth Stewart, desigur).

Brand-ul Armani, de altfel, a găzduit un eveniment dedicat liniei sale de produse de înfrumusețare la Veneția, așa că o mulțime de celebrități au spus prezent și au purtat chiar creațiile atelierelor Armani la eveniment. Dar nu toate au alura și atitudinea unei Cate Blanchett. Dacă Sadie Sink a arătat exemplar în rochia ei din catifea neagră, nu același lucru se poate spune despre rochia purtată de Sydney Sweeney, care nu i-a făcut favoruri purtătoarei. Tot la evenimentul Armani a participat și Catrinel Menghia, aflată la Veneția alături de întreaga sa familie. 

Citește și:
Premiera Joker la Veneția: o celebrare pentru Lady Gaga și Joaquin Phoenix

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people