George Clooney, declarații inedite despre prima întâlnire cu soția lui, Amal

„Am stat de vorbă toată noaptea”, a declarat George Clooney despre prima întâlnire cu Amal.

George Clooney, declarații inedite despre prima întâlnire cu soția lui, Amal

Invitat în cadrul emisiunii lui Drew Barrymore pentru a-și promova noul film, Ticket To Paradise, George Clooney a făcut câteva declarații inedite despre relația sa cu Amal. Actorul în vârstă de 61 de ani a mărturisit că a cunoscut-o pe soția sa în Italia, când aceasta a venit în vizită cu un prieten.

„A venit în vizită cu un prieten la casa mea din Como”, a început povestea Clooney. „Cel mai amuzant lucru este că m-a sunat Bryan Lourd, agentul meu, care tocmai o cunoscuse pe Amal la un alt eveniment și ea a spus: Da, mă duc la Como cu un prieten de-al meu, iar el m-a sunat și mi-a zis: Vine o fată la tine acasă cu care te vei căsători‘”, a povestit actorul.

„Eu i-am spus: Ești un idiot. Știi că nu se va întâmpla asta. Și apoi a apărut Amal și am stat de vorbă toată noaptea și am început să-i scriu o grămadă de scrisori”, a mărturisit George.

De asemenea, în urmă cu un an, actorul a vorbit și despre ziua în care a aflat că va deveni tată pentru prima oară.

„Nu am vrut să am copii. Și atunci această ființă umană extraordinară a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Apoi am știut din momentul în care am cunoscut-o că totul avea să fie diferit”.

„Nu știam că voi avea gemeni”, a declarat el, citat de revista People. „Există acel moment în care mergi la medic și scoate această bucată de hârtie care este o sonogramă și spune: Iată!, iar tu spui: Este un băiețel. Eu zic: Băiețel, fantastic! Și ei au spus: Și cealaltă este fată, iar eu am spus: Oh, la naiba!”, a declarat Clooney în cadrul podcast-ului WTF with Marc Maron.

George Clooney a povestit și despre cum el și Amal au luat decizia de a deveni părinți:

Deci eram căsătoriți de aproximativ un an și am mers acasă la niște prieteni și ei aveau un copil acolo, care era zgomotos și neplăcut, iar eu am spus: Doamne! Am ieșit afară să ne plimbăm. Și ea nu se gândise niciodată la asta, într-adevăr. Și apoi a spus: Suntem teribil de norocoși în viață. Și i-am spus: Da, suntem norocoși că ne-am găsit. Ea a spus: Se pare că norocul ar trebui să fie împărțit cu alți oameni.

Acela a fost momentul în care amândoi și-au dat seama că sunt dispuși și că își doresc să încerce.

Trebuie să spun că a fost foarte emoționant, pentru că eram ferm convins că asta nu va face parte din viața mea și eram confortabil cu asta.”

Citește și:
Emily Ratajkowski, surprinsă în ipostaze romantice, în urma speculațiilor referitoare la relația cu Brad Pitt

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people