George Burcea, imagine emoționantă alături de fiicele lui. Actorul a surprins revederea cu Ella și Clara

George Burcea a postat imagini adorabile cu fetițele lui, Ella și Clara.

George Burcea, imagine emoționantă alături de fiicele lui. Actorul a surprins revederea cu Ella și Clara

George Burcea s-a întors în România de aproximativ o lună și își valorifică orice moment liber pentru a se bucura de compania celor două fiice ale sale, Ella și Clara. Relația dintre el și Andreea Bălan a evoluat, aceasta din urmă reușind să îl ierte pe fostul său soț, stabilind astfel o relație armonioasă de co-parenting.

George Burcea, imagine emoționantă alături de fiicele sale

După o perioadă în care a fost în Statele Unite ale Americii pentru diferite proiecte, dorul de fiicele sale l-a determinat pe actor să își dedice cât mai mult timp posibil alături de ele la întoarcerea în țară. Astfel, George Burcea a petrecut recent timp în parc cu Ella și Clara, unde fetele au fost încântate să fie alături de tatăl lor. Actorul are o relație strânsă cu fiicele sale, permițându-le adesea să se joace după cum preferă. Prin urmare, Ella a dorit să îi aplice balsam de buze tatălui, și el a fost deschis la această idee. El a postat un video cu fetițele lui pe rețelele de socializare.

sursa: Instagram

Momentan, actorul se bucură atât de succes în cariera sa, cât și de progrese pe plan personal. George Burcea și Viviana Sposub și-au reluat relația, formând din nou un cuplu după o perioadă de separare după trei ani de relație.

Andreea Bălan și fostul soț au pus capăt conflictului

De aproape un an, Andreea Bălan și-a regăsit fericirea și și-a reconstruit viața personală. Începând din primăvara anului trecut, ea este implicată într-o relație plină de dragoste cu Victor Vlad Cornea. În prezent, relația dintre Andreea Bălan și George Burcea este mai pașnică, iar cântăreața a reușit să depășească resentimentele și să-l ierte.

„În sfârșit mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea. Într-adevăr atunci când te despărți, ai perioade în care e mai ușor să dai vina pe celălalt, dar cu timpul începi să îți faci o retrospectivă și fiecare își conștientizează ce a făcut bine și ce a făcut rău. Și George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem”, a precizat Andreea Bălan pentru Antena Stars.

Andreea Bălan este cea care le crește singură pe cele două fete, făcând de mai multe ori mărturisiri despre provocările pe care le-a întâmpinat ca mamă singură.

„Nu sunt deloc autoritară deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva dacă tu nu faci acel lucru. Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac, de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate”, declara Andreea Bălan într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp publicației VIVA!.

Recent, au existat speculații conform cărora artista și jucătorul de tenis s-ar fi căsătorit, după ce vedeta a publicat o fotografie cu o legitimație, în care ea purta numele de familie al sportivului. Cântăreața a declarat recent că nu au făcut acest pas și, pe lângă asta, abia a primit certificatul de divorț.

„Încă nu. Abia am primit certificatul de divorț, a durat ceva. Să respir. Nu asta cred că este important”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, citată de spynews.ro

Citește și:
Theo Rose, declarații despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o recent: „Este singura durere pe care o simțiți'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people