George Burcea, declarații emoționante despre fiicele lui. Ce a mărturisit actorul despre Ella și Clara: „Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap…”

George Burcea a mărturisit că adoră să își petreacă timpul cu fetițele lui și că este dispus la orice pentru a le vedea fericite.

George Burcea, declarații emoționante despre fiicele lui. Ce a mărturisit actorul despre Ella și Clara: "Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap..."

George Burcea s-a întors în România în luna ianuarie, după o lungă perioadă petrecută în America și își valorifică orice moment liber pentru a se bucura de compania celor două fiice ale sale, Ella și Clara. Relația dintre el și Andreea Bălan a evoluat, aceasta din urmă reușind să îl ierte pe fostul său soț, stabilind astfel o relație armonioasă de co-parenting.

Actorul urmează să joace un rol important într-un film de lungmetraj, care aduce în prim-plan viața domnitorului Alexandru Ioan Cuza și a anunțat recent că nu va mai face parte din distribuția serialului de mare succes Wednesday.

Într-un interviu acordat recent, George Burcea a vorbit despre dorința lui de a-și petrece mai mult timp cu fetițele sale, Ella și Clara.

„În ultima mea zi de filmare pentru că o să fie mai ușor pentru mine, o să le aduc și pe ele. Pentru că mi-aș dori să le duc cumva la fiecare filmare pe care o am, să vadă ce face tatăl lor, să nu le arăt doar produsul finit, să mă vadă în acțiune”, a povestit actorul pentru Playtech.

George Burcea a mărturisit că adoră să își petreacă timpul cu fetițele lui și că este dispus la orice pentru a le vedea fericite.

„E nevoie să le sprijinim, nu să le forțăm să facă ceva, ăsta este punctul meu de vedere, să le arătăm mai multe domenii de activitate și unde se vor regăsi, acolo e bine să rămână. (…) Bine că nu mai am părul mare acum. Când aveam părul lung mă împletea cea mare. Îmi place foarte mult să fac tot ceea ce ele doresc, atâta timp cât eu știu că sunt în siguranță fetele. Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap, sunt copiii mei și îmi place să mă joc, iar copiii au nevoie de joacă, multă joacă”, a mai spus el pentru sursa citată.

George Burcea nu va mai juca în sezonul 2 al celebrului serial Wednesday

George Burcea a dobândit notorietate în Statele Unite după apariția sa în serialul Wednesday difuzat pe Netflix. Inițial, era planificată și participarea sa în sezonul al doilea, însă actorul a decis recent să renunțe la acest proiect și să se orienteze către alte activități.

Prin urmare George Burcea a transmis pe pagina sa de Instagram că nu va mai lua parte la filmările pentru sezonul al doilea al serialului Wednesday. Actorul a menționat că decizia sa a fost influențată de motive personale și manageriale, pe care nu a dorit să le detalieze în mod exact, limitându-se doar la anunțul că renunță la acest proiect care i-a adus recunoaștere în străinătate.

„Din motive personale și manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, a scris George Burcea, pe Instagram.

sursa: Instagram

Cu toate că actorul nu va mai juca în celebrul serial Netflix, fanii au fost încântați de o veste bună dată de George Burcea recent pe rețelele de socializare. El a anunțat că va juca rolul domnitorului Alexandru Ioan Cuza într-un film de lungmetraj, marcând astfel un moment semnificativ în parcursul său artistic.

Citește și:
Vlăduța Lupău a dezvăluit noi emoționante cu burtica de gravidă. Ce a povestit artista: „Și acum doi ani îmi aduc aminte că…'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people