Geanina Ilieș, mesaj emoționant pentru fiul ei. Patrick a împlinit 18 ani: „Voi fi lângă tine toată viața mea”

Geanina Ilieș l-a sărbătorit pe fiul ei, Patrick, care a împlinit 18 ani.

Geanina Ilieș a avut motive de sărbătoare. Fiul ei a împlinit 18 ani, iar cu ocazia asta prezentatoarea TV a transmis un mesaj plin de emoție.

Geanina Ilieș este mama unui băiat, pe nume Patrick, pe care îl are din căsnicia cu fostul ei soț, de care a divorțat în 2011. Cu prilejul majoratului, prezentatoarea Știrilor Antena Stars i-a organizat fiului ei o petrecere pe cinste. Geanina Ilieș a avut și o urare specială pentru Patrick. 

„Ești bucurie, inspirație și cea mai frumoasă realizare din viața mea! La mulți ani, copil drag, suflet bun… te iubim atât de mult!
Nu știu cum au trecut anii, însă sunt incredibil de fericită că m-ai ales să-ți fiu mamă, să fiu martora realizărilor tale. Îți doresc tot ce este mai bun pe lumea aceasta… pentru că meriți! Ai toate calitățile unui viitor bărbat adevărat. Sunt sigură că vei realiza multe lucruri în viața ta și vei ajunge exact acolo unde îți dorești, pentru că poți!
Și să nu uiți un lucru: te iubesc și voi fi lângă tine toată viața mea! Voi fi sprijinul tău așa cum și tu ești sprijinul și inspirația mea!”, a scris Geanina Ilieș.

În cadrul unui interviu acordat acum ceva timp, Geanina Ilieș a vorbit despre creșterea fiului ei, Patrick. Prezentatoarea TV a povestit cum a construit o comunicare deschisă cu băiatul ei, ajuns la vârsta adolescenței. 

„Eu am conștientizat un lucru, atunci când vorbim despre adolescenții din generația actuală, trebuie să ne axăm un pic pe noi ca părinți și cât de deschiși suntem să ne lăsăm ego-ul la o parte pentru a comunica cu ei, pentru a înțelege că ei se fomează în perioada asta, încep să se dezvolte și trebuie să-i lași să ia decizii pentru ei, într-o anumită limită. Ei să simtă că devin persoane mature și au nevoie să se simtă implicați în viață și în discuții. Cel mai important lucru pentru mine a fost să am o comunicare deschisă cu Patrick, cred că aici e problema generațiilor. Noi am fost crescuți în acea paradigmă tradițională a furiei și a fricii, că așa ne spunea părinții noștri: „Să ai grijă să nu mă faci de râs, să iei note mari, că dacă nu, mă supăr pe tine”, pedepse, șamd. și cred că aici a fost problema”, a declarat Geanina Ilieș pentru VIVA!

Geanina Ilieș a mai precizat faptul că i-a acordat fiului ei, Patrick, spațiul necesar pentru ca el să poată decide când anume să îi mărturisească anumite probleme cu care se confruntă în viața lui. 

„Am încercat să vorbesc cu el când a simțit el. Sunt momente când adolescenții se închid în camera lor și am fost pregătită pentru acest moment, pentru că vrea să trăiască în lumea lui, cu prietenii lui, ceea ce este normal la vârsta lui, iar eu nu trebuie să mă supăr. Am căutat alte momente în care să ne apropiem și în care comunicăm mai ușor și povestim. Avea momente când era supărat iar eu ca părinte mă duceam spre el: „ce ai? de ce ești supărat, spune-mi”, însă el îmi spunea „mama, nu sunt pregătit să vorbesc acum.” L-am lăsat, iar el venea singur după o oră, o zi, două zile. Ei vin, când văd că îi lași să se dezvolte singuri și să-și ia deciziile astea, se deschid, la mine asta a mers”, a mai spus Geanina Ilieș pentru sursa citată. 

Citește și:
Academy Museum Gala 2024: ținutele fabuloase cu care vedetele au atras toate privirile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people