Gal Gadot a născut al patrulea copil. Actrița și soțul ei, Jaron Varsano, au o fetiță

Gal Gadot a născut cel de-al patrulea copil, actrița și soțul ei având încă o fetiță.

Gal Gadot a născut al patrulea copil. Actrița și soțul ei, Jaron Varsano, au o fetiță

Familia lui Gal Gadot s-a mărit cu încă un membru. Actrița în vârstă de 38 de ani a întâmpinat cel de-al patrulea copil cu soțul ei, Jaron Varsano, împărtășind vestea pe Instagram. Vedeta a postat o fotografie în care ține în brațe nou-născutul în spital și a transmis un mesaj emoționant.

Gal Gadot a născut o fetiță

Actrița și soțul ei sunt în culmea fericirii după ce au întâmpinat cel de-al patrulea copil. Gal Gadot a postat o fotografie de pe patul de spital, prin care a transmis o urare micuței sale fetițe.

„Fetița mea dulce, bine ai venit. Sarcina nu a fost ușoară și am reușit să trecem peste. Ai adus atât de multă lumină în viețile noastre, făcându-ți cinste cu numele tău, Ori, care înseamnă „lumina mea” în ebraică. Inimile noastre sunt pline de recunoștință. Bine ați venit în casa fetelor… 👯‍♀️👯‍♀️ tati este și el destul de tare 😉❤️”, a transmis Gal Gadot pe Instagram.

În ianuarie 2022, Gal Gadot a vorbit cu InStyle pentru povestea de copertă a revistei „Badass Women” din februarie, împărtășind bucuria ei pentru naștere și spunând că „ar face-o o dată pe săptămână dacă ar putea”. În ciuda dragostei ei pentru naștere, Gadot a spus că „sarcinile sunt grele pentru ea”.

„Îmi place să nasc. Aș face-o o dată pe săptămână dacă aș putea. Este atât de magic”, a spus ea. „Și întotdeauna iau epidurale, ca să fiu corectă, ca să nu fie atât de dureros. Doar momentul în care simți că dai viață, este incredibil. (…) Mă simt rău și am migrene. Nu sunt în elementul meu”

Gal Gadot mai are trei fiice cu Varsano, pe Alma, de 12 ani, Maya, de 6 ani, și Daniella, de 2 ani. În august, actrița a vorbit deschis despre legătura cu Jamie Doran, partenerul de platou din Heart of Stone, și despre faptul că amândoi sunt „părinți de fete”.

Datorită asemănărilor lor, „ne-am cam înțeles de la bun început”, a spus Gadot. Dornan a fost de acord, spunând că legătura lor a fost „instantanee”. Deși actorii înșiși s-au împrietenit rapid, copiii lor nu au făcut-o. Cei doi au sperat să aranjeze o întâlnire sau o sesiune de joacă, „dar nu a mers”, a remarcat Gadot, care a glumit că partenerul ei de platou a fost cel care a oprit-o.

„Cred că Jamie a spus: ‘Am nevoie de puțin timp de liniște'”, a glumit ea.

Ce spune actrița despre rolul de mamă

Gal Gadot a mărturisit și că una dintre cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă a fost lipsa somnului și senzația constantă de oboseală. De aceea, actrița își dorește ca fiica sa să aibă un program de somn strict.

„Cu Alma, primul nostru copil, ne-am dat peste cap întreaga rutină de somn. Așa că, atunci când Maya s-a născut, am spus ‘Gata!’. Așa că Maya poate dormi toată noaptea, încă de când avea cinci luni. Dar Alma, care are nouă ani, încă se furișează în patul nostru. Cred că asta o să continuăm să facem, o să o învățăm să doarmă, o să ne asigurăm că îi place să doarmă. Cred că asta este cea mai grea parte atunci când ești părinte: lipsa somnului și faptul că te simți constant obosit. Pentru mine asta a fost cea mai grea parte.”, a mărturisit actrița.

Citește și:
Cum se menține în formă Crina Abrudan la 46 de ani. Fosta prezentatoare are o siluetă de invidiat: „Nu sunt o împătimită a sportului'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people