Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, în ipostaze romantice la petrecerea de ziua lui de naștere. Cum au fost filmați cei doi

Gabriela Prisăcariu i-a organizat o petrecere inedită soțului ei, Dani Oțil, de ziua lui de naștere.

Gabriela Prisăcariu a reușit să-l surprindă pe soțul ei, Dani Oțil, cu o petrecere aniversară organizată în secret, alături de cei mai apropiați prieteni. Evenimentul a fost marcat de momente pline de emoție, iar cei prezenți i-au filmat pe cei doi dansând tandru pe o melodie romantică.

Dani Oțil, surpriză inedită de ziua sa de naștere

Deși Dani Oțil va împlini 44 de ani abia pe 24 august, Gabriela a decis să-i ofere o surpriză memorabilă cu o zi înainte. Petrecerea a fost pe placul lui, având în vedere cât de mult s-a bucurat alături de prietenii și persoanele dragi din viața lui. În timpul petrecerii, Dani și Gabriela au fost imortalizați de prietenii lor într-un moment romantic pe ringul de dans, unde au dansat îmbrățișați pe o piesă plină de sentiment. Aceste clipe au atras atenția tuturor invitaților.

Cei apropiați nu au ratat ocazia de a imortaliza aceste momente rare și speciale, scoțând imediat telefoanele pentru a surprinde dansul cuplului. Dani Oțil a fost plăcut impresionat de petrecerea organizată și de prezența celor dragi. Imaginile surprinse arată clar cât de mult a fost impresionat prezentatorul TV de surpriza soției sale, care nu a uitat nici de tradiționalul tort, asigurându-se că Dani se simte cu adevărat special în această zi importantă.

Gabriela Prisăacriu, detalii despre relația lor

Cu toate că își iau în serios responsabilitățile de părinți, Gabriela a dezvăluit recent că ea și soțul ei și-au impus o regulă în cuplu. Cei doi își iau la un moment dat timpul necesar pentru a petrecere timp în doi, motiv pentru care preferă să plece într-o vacanță singuri, unde să se detașeze de problemele cotidiene.

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a declarat, pentru CIAO.RO, Gabriela Prisăcariu.

Cei doi s-au întâlnit după o prezentare de modă, iar relația lor a evoluat armonios, culminând cu întemeierea unei familii. Dani Oțil nu ezită să o tachineze pe Gabriela atunci când aceasta defilează în ținute provocatoare, însă amândoi se susțin reciproc în carierele și pasiunile lor.

„Ne-am cunoscut la o prezentare de modă. Eu eram în rochie de mireasă la 10.00 dimineața. El înțelege (n.r.. meseria ei), mă tachinează atunci când prinde momentul. Îi mai trimit poză cu mine (n.r. în ținutele din diverse prezentări de modă) și îmi zice să mă îmbrac. Îi spun că sunt îmbrăcată, mai mult de atât nu se poate. Dar așa m-a cunoscut, eu eram model și atunci nu are cum să schimbe lucrul acesta. Așa cum el participă la curse și îmi zice că așa l-am cunoscut eu pe el, așa m-a cunoscut și el pe mine”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Citește și:
Cum privește Andreea Bălan diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, Victor Cornea: „Îmi văd de fericirea mea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people