Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au sărbătorit un an de la nuntă. Imagini inedite postate de soția prezentatorului

Gabriela Prisăcariu a postat imagini emoționante la un an de la nunta cu Dani Oțil.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună. Acum formează un cuplu solid și se bucură zilnic de momentele minunate pe care le petrec alături de fiul lor, Tiago, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2021.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit civil pe 15 mai 2021, iar pe 30 iulie 2023 s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin din Capitală. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Au fost prezenți mai bine de 100 de invitați la eveniment. Prezentatorul TV și soția lui au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu.

Gabriela Prisăcariu, imagini inedite la un an de la nunta cu Dani Oțil

Cu toate acestea, cei doi au organizat o petrecere de nuntă mult mai mare în urmă cu un an. Cu ocazia aniversării, Gabriela Prisăcariu a postat mai multe imagini pe Instagram, prin care a sărbătorit primul an de la nuntă.

„Cum ar zice soțul meu… a trecut DOAR un an de la nuntă”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Cu toate că își iau în serios responsabilitățile de părinți, Gabriela a dezvăluit recent că ea și soțul ei și-au impus o regulă în cuplu. Cei doi își iau la un moment dat timpul necesar pentru a petrecere timp în doi, motiv pentru care preferă să plece într-o vacanță singuri, unde să se detașeze de problemele cotidiene.

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a declarat, pentru CIAO.RO, Gabriela Prisăcariu.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi s-au întâlnit după o prezentare de modă, iar relația lor a evoluat armonios, culminând cu întemeierea unei familii. Dani Oțil nu ezită să o tachineze pe Gabriela atunci când aceasta defilează în ținute provocatoare, însă amândoi se susțin reciproc în carierele și pasiunile lor.

„Ne-am cunoscut la o prezentare de modă. Eu eram în rochie de mireasă la 10.00 dimineața. El înțelege (n.r.. meseria ei), mă tachinează atunci când prinde momentul. Îi mai trimit poză cu mine (n.r. în ținutele din diverse prezentări de modă) și îmi zice să mă îmbrac. Îi spun că sunt îmbrăcată, mai mult de atât nu se poate. Dar așa m-a cunoscut, eu eram model și atunci nu are cum să schimbe lucrul acesta. Așa cum el participă la curse și îmi zice că așa l-am cunoscut eu pe el, așa m-a cunoscut și el pe mine”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Citește și:
Cum privește Andreea Bălan diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, Victor Cornea: „Îmi văd de fericirea mea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people