Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru Dani Oțil de ziua lui de naștere: „Iubitul meu”

Gabriela Prisăcariu i-a transmis un mesaj emoționant lui Dani Oțil de ziua lui de naștere.

Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru Dani Oțil de ziua lui de naștere: "Iubitul meu"

Pe 24 august, Dani Oțil a sărbătorit împlinirea vârstei de 43 de ani. Soția lui, Gabriela Prisăcariu, a fost cea care l-a impresionat încă de dimineață cu un mesaj plin de emoție.

Dani Oțil a împlinit 43 de ani

Dani Oțil s-a întors din luna de miere petrecută în Grecia alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că în urmă cu câteva săptămâni au avut parte de o nuntă de vis. Dani Oțil a fost în centrul atenției încă de dimineață, iar Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe soțul ei cu un mesaj plin de emoție, însoțit de o fotografie superbă. Vedeta știe cum să îi aducă mereu un zâmbet pe buze soțului său, iar acest lucru s-a întâmplat și de ziua lui de naștere.

„La mulți ani, iubitul meu!”, a transmis Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

sursa: Instagram

Pentru luna lor de miere, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au optat pentru o destinație pe care o îndrăgesc enorm. Cei doi au ales să petreacă timpul pe o insulă din Grecia, iar modelul a dezvăluit că, deși aveau planuri să exploreze mai multe locuri, au ales să se relaxeze în camera de hotel.

„Deci pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, așa intensă și destul de grea tot ce vrei este să dormi. Eu i-am spus lui Dani că nu fac nimic altceva și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem. Cred că aș fi putut să dormim până mâine dimineață dar am zis totuși să ne trezim să mâncăm ceva”, a spus Gabriela Oțil pe rețelele de socializare.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de vis

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios pe 30 iulie la Mănăstirea Cașin din Capitală, după cinci ani de relație. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Au fost prezenți mai bine de 100 de invitați la eveniment. Prezentatorul TV și soția lui au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu.

La nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu și-au făcut apariția mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc, printre care Răzvan Simion care a venit însoțit de partenera lui, Daliana Răducan, Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu.

Dani Oțil și-a luat prin surprindere invitații de la nuntă cu un discurs prin intermediul căruia a dorit să transmită mulțumiri celor care au venit la eveniment și au petrecut alături de el și Gabriela Prisăcariu. În mesajul său, prezentatorul TV a menționat-o și pe soția lui și i-a amintit și pe părinții acesteia.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people