Gabriela Prisăcariu, fotografii din vacanța cu fiul ei, Tiago. Cum se distrează cei doi

Gabriela Prisăcariu a împărtășit mai multe imagini adorabile din vacanța cu fiul ei, Tiago.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună. Acum formează un cuplu solid și se bucură zilnic de momentele minunate pe care le petrec alături de fiul lor, Tiago, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2021.

Gabriela Prisăcariu se bucură din plin de timpul liber. Vedeta se află într-o vacanță în Olimp alături de fiul ei, Tiago. Cei doi se distrează de minune și se relaxează la mare. Gabriela Prisăcariu a publicat pe contul personal de Instagram o serie de imagini prin care le arată fanilor cum își petrec cei doi timpul. Tiago e dornic de joacă, astfel că modelul nu are așa de mult timp la dispoziție să se bronzeze. 

„Nu se pune problema să mă bronzez”, a transmis Gabriela Prisăcariu pe Instagram. 

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Gabriela Prisăcariu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții soțului ei, Dani Oțil și cum a decurs prima întâlnire cu aceștia.

„Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor”, a povestit modelul pentru Playtech.ro.

Gabriela Prisăcariu se declară o femeie fericită și împlinită și are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei.

„Calitatea: este un tată absolut minunat. Nu puteam să fac o alegere mai bună în viața asta. Iar defecte nu are”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit civil pe 15 mai 2021, iar pe 30 iulie 2023 s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin din Capitală. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Au fost prezenți mai bine de 100 de invitați la eveniment. Prezentatorul TV și soția lui au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu.

Într-un interviu, Gabriela Prisăcariu a mărturisit faptul că la nunta lor s-a ținut cont de o singură tradiție deoarece nici ea, nici soțul ei nu și-au dorit o nuntă tradițională.

„Toată nunta! Mi se pare că am clipit și s-a terminat, mi-aș fi dorit să mă distrez mai mult, să dansez mai mult, să mănânc, căci nu am apucat. În special, mi-a plăcut faptul că l-am avut pe Tiago alături de mine. Nu am vrut să respectăm nicio tradiție. Am fost furată, luată pe sus, deși am zis că nu pot să lipsesc de la nunta mea, chiar nu îmi doresc. Am fost luată pe sus și am aruncat buchetul, asta a fost singura tradiție”, a spus Gabriela Prisăcariu, pentru Ego.ro.

Citește și:
Pepe, dezvăluiri inedite despre relația cu cele două fiice ale sale, Rosa și Maria: „E important să ascultăm toate variantele'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people