Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri inedite despre partenerul ei, Dani Oțil. Ce nu îi place la prezentatorul TV: „Asta mă enervează”

Gabriela Prisăcariu a vorbit deschis despre partenerul ei, Dani Oțil, și ce o enervează la el.

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri inedite despre partenerul ei, Dani Oțil. Ce nu îi place la prezentatorul TV: "Asta mă enervează"

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună. Acum formează un cuplu solid și se bucură zilnic de momentele minunate pe care le petrec alături de fiul lor, Tiago, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2021.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit civil pe 15 mai 2021, iar pe 30 iulie 2023 s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin din Capitală. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Au fost prezenți mai bine de 100 de invitați la eveniment. Prezentatorul TV și soția lui au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu.

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri despre Dani Oțil

Când vine vorba despre relația dintre ei, cei doi demonstrează că se înțeleg foarte bine și împărtășesc același tip de umor. De multe ori fac glume unul pe seama celuilalt, iar recent Gabriela Prisăcariu a dezvăluit și ce o enervează la partenerul ei de viață. Întrebată cine are cea mai multă răbdare în familia lor, vedeta nu a ezitat și a precizat că soțul ei este o fire foarte calmă și are răbdare foarte multă, spre deosebire de ea.

„Eu nu știam ce înseamnă cuvântul răbdare. La mine totul este pe repede înainte și vreau acum să se întâmple. De când îl am pe Tiago încerc să învăț ce înseamnă să ai răbdare.

El (Dani Oțil n.red.) are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează. Are răbdare, este calm, știe să explice. Eu nu sunt așa, strig: ‘Haideți mai repede!'”, a spus Gabriela pentru CANCAN.ro

Ce spune modelul despre al doilea copil

Întrebată dacă se gândesc la un al doilea copil, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că nu plănuiesc să își mărească familia.

„Nu îl mai facem pe al doilea, ne este suficient. Nu a fost un copil care să doarmă noaptea, se trezește în continuare în timpul nopții. După aproape trei ani nu avem o noapte dormită cap-coadă. (…) Eu stau cu el pentru că Dani trebuie să fie la muncă, dar când am nevoie se trezește și Dani.”, a adăugat Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată. 

Într-un interviu acordat recent, Gabriela Prisăcariu a mărturisit faptul că la nunta lor s-a ținut cont de o singură tradiție deoarece nici ea, nici soțul ei nu și-au dorit o nuntă tradițională.

„Toată nunta! Mi se pare că am clipit și s-a terminat, mi-aș fi dorit să mă distrez mai mult, să dansez mai mult, să mănânc, căci nu am apucat. În special, mi-a plăcut faptul că l-am avut pe Tiago alături de mine. Nu am vrut să respectăm nicio tradiție. Am fost furată, luată pe sus, deși am zis că nu pot să lipsesc de la nunta mea, chiar nu îmi doresc. Am fost luată pe sus și am aruncat buchetul, asta a fost singura tradiție”, a spus Gabriela Prisăcariu, pentru Ego.ro.

Citește și:
Laura Giurcanu și Aris Eram, surprinși din nou împreună! Imaginea inedită a fost dezvăluită chiar de Andreea Esca

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people